https://www.youtube.com/watch?v=OYfJQO45BjQ

Daniëlle Kruiswijk

Office Manager

Wie is Daniëlle?

Een spontane, sociale, graag onder de mens zijnde boerendochter, opgegroeid op het water en als Office Manager bij Adoptify de spil in het web van een jong, gedreven, ambitieus team waar persoonlijk contact en fun erg belangrijk is.

Achtergrond

Vanwege mijn opleidingen bij Schoevers, ben ik het office management ingerold. Eerst heb ik een aantal jaar in het AMC op het Tropencentrum gewerkt, vervolgens bij een subsidieadviesbureau en nu bij Adoptify.

Naast het office management heb ik de afgelopen jaren ook ervaring opgedaan in de ‘marketing en sales’. En hierbij heb ik mijzelf wegwijs gemaakt en veel gewerkt met systemen zoals WordPress, Mailchimp en Pipedrive. En omdat ik het leuk vind om nieuwe dingen te leren, heb ik een cursus DTP gedaan.

Rol

Als Office Manager bij Adoptify ondersteun ik met veel zorg en aandacht het team en het management bij het uitvoeren van hun werkzaamheden.

Van leasecontracten, marketingsupport, on- en offboarding van medewerkers en finance tot projectadministratie en het organiseren van events en teambuilding activiteiten.

Alles komt voorbij op een dag. Never a dull moment. Juist die afwisseling in mijn werk, maakt dat ik elke dag weer leer en met plezier naar ons Clubhuis in Halfweg rijd of vanuit mijn thuiskantoor werk.

Goed om te weten

In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennisbaan, langs het voetbalveld of ben ik op het water te vinden. Daarnaast ben ik een fanatiek wintersporter (apres skiër) en ontdek ik elk jaar weer een ander continent.

Laatste artikelen van Daniëlle Kruiswijk