https://www.youtube.com/watch?v=OYfJQO45BjQ

Esmée van Leeuwen

HR Talent Manager

Wie is Esmée?

Mijn naam is Esmée en ik ben werkzaam bij Adoptify als HR Talent Manager. In deze rol focus ik mij onder andere op het groeien als organisatie in de breedste zin van het woord en het blijven van een Great Place to Work. Een plek waar je wilt (blijven) werken. Een plek waar we eindeloos mogelijkheden bieden om te (blijven) ontwikkelen. Een plek waar werkgeluk op nummer 1 staat. En een plek waar consultants op opdrachten werken waar ze blij van worden en we hen middels kort cyclisch sturen, belonen, ondersteunen en coachen in hun loopbaan, ambities en doelstellingen. Een feestje om aan mee te mogen bouwen.

Passie

Ik ben ooit begonnen als IT Recruiter en van daaruit gegroeid naar het HR(-advies) vak. Dit doe ik nu al een aantal jaar met veel passie en plezier. Naast dat ik veel energie uit mijn werk haal, kook ik graag (maar ga ik ook graag uiteten), vind ik het heerlijk om bij mooi weer te gaan varen, squash ik een aantal keer in de week, vind ik het leuk om te duiken en sla ik een bordspel of kaasplank (of een combinatie hiervan) ook niet snel af. Samen met mijn vriend en twee katjes Luna en Bailey woon ik in Alphen aan den Rijn.

HR, talentontwikkeling en recruitment

Binnen Adoptify ben ik verantwoordelijk voor HR, talentontwikkeling en recruitment. Ik geloof dat het ten alle tijden begint bij je mensen. Waardering. Dat is een begrip wat mijns inziens te vaak wordt vergeten binnen een organisatie. Word jij als individu gezien en gehoord? Is er genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling? Ben je happy in wat je doet en waar? Vertel jij als je met pensioen bent dat je bij ons de allerleukste tijd hebt gehad? Dat wij je hebben gesteund in goede tijden én in slechte tijden? Zie hier mijn missie in een notendop…

Ik maak graag kennis met jou

Heb je vragen of ben je benieuwd naar wat Adoptify voor jou kan betekenen? Stuur mij of mijn collega Jouke dan gerust een berichtje. Wij kijken ernaar uit kennis met je te maken en denken graag mee over jouw toekomst, wensen en ambities.