https://www.youtube.com/watch?v=OYfJQO45BjQ

Ilja Boot

Microsoft 365 consultant

Wie is Ilja? 

In mijn werk breng ik inspiratie en positieve energie. Deze energie werkt vaak aanstekelijk en zet ik graag in om medewerkers te enthousiasmeren en mee te nemen in de veranderingen. Naast analytisch en energievol ben ik ook integer, zorgvuldig, communicatief vaardig en resultaatgericht. 

Achtergrond 

Na mijn studie HBO Technische Bedrijfskunde en Master Beleid, Communicatie en Organisatie heb ik mij als consultant gefocust op procesanalyse, – optimalisatie en -automatisering door gebruik van Microsoft 365 en PowerApps. Bij projecten ligt mijn focus op het waarborgen van de continuïteit van de geïmplementeerde oplossingen. Dit betekent dat bij het afronden van een opdracht de aangedragen oplossingen eigen gemaakt zijn door de medewerkers in de organisatie.  

Kwaliteiten 

Ik kan goed de wensen van organisaties vertalen naar doelen en vanuit daar gericht in kaart brengen welke stappen gezet moeten worden. Hierin staat de techniek en medewerkers centraal. Ik ben analytisch ingesteld en kan de doorloop van het project en het einddoel scherp in de gaten houden. Ik ben zeer planmatig en heb vele verschillende certificeringen voor projectmanagement. In projecten ben ik continu gericht op de strategie en aanpak die het beste aansluit bij de organisatie en het te behalen doel. Ik deel graag mijn kennis over Agile projectaanpak en ik heb een frisse kijk op nieuwe manieren van werken en organiseren.  

Passie 

Mijn passie is het automatiseren van de veel voorkomende en repeterende administratieve taken en processen.  Veelal zijn deze processen handmatig, kosten veel tijd en zijn foutgevoelig. Gelukkig kan dit relatief eenvoudig veel slimmer met behulp van Microsoft SharePoint, PowerPlatform, PowerApps en Flows worden geautomatiseerd. Hiermee kunnen afdelingen en medewerkers echt productiever gaan werken. Kortom een grote meerwaarde van het MS 365 platform dat helaas nog niet door veel organisaties wordt ingezet.  

Rollen die ik graag vervul 

Rollen die ik graag vervul zijn o.a. Analist, Functioneel en technisch consultant, Productivity Coach, Trainer, Projectleider, Migratie coördinator, Procesverbeteraar en bovenal SharePoint consultant en ontwikkelaar van PowerApps en Flows.  

Goed om te weten 

Ik vindhetniet alleenbelangrijk met werk een bijdrage te leveren, maar ook om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom ben ik in mijn vrijetijd als vrijwilliger actief lid van een externe klachtencommissie van een maatschappelijke instellingen. En help ik hulpbehoevende personen bij afhandeling van complexe (muldisciplinaire) kwesties. 

Naast mijn werk ben ik een echte levensgenieter; je vindt me daarom veel in gezelschap van vrienden en familie of ben ik bezig met een nieuw (klus) project in huis.  

Laatste artikelen van Ilja Boot