https://www.youtube.com/watch?v=OYfJQO45BjQ

Jeltje Bieleman

Microsoft 365 Consultant

Wie is Jeltje?

Tijdens mijn studie ontdekte ik dat er vaak een kloof zit tussen de boodschap en de ontvanger. In de IT worden ontzettend veel slimme oplossingen bedacht die het werk een stuk makkelijker kunnen maken, maar veel mensen vinden het lastig om hiermee om te gaan. Door de toenemende digitalisering ben ik ervan overtuigd dat het van groot belang is om de kloof tussen de mens en techniek te dichten. Daar komt adoptie en change management bij kijken.  

Studie en certificering

Na mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen (WO) heb ik ervaring opgedaan als trainer en gebruikersondersteuner. Door mijn achtergrond in communicatie kan ik mensen niet alleen uitleggen hoe ze iets moeten doen, maar ook wat zij er zelf aan hebben. Ik word er blij van als ik iemand enthousiast heb kunnen maken over het werken met nieuwe digitale hulpmiddelen in het algemeen en MS365 in het bijzonder. 

Passie

Ik ben ervan overtuigd dat medewerkers door slim gebruik te maken van MS365 veel productiever, slimmer en leuker kunnen werken. Wanneer mensen fijner en makkelijker kunnen (samen)werken door de slimme inzet van IT tools en goede werkafspraken, is mijn doel bereikt en krijg ik daar energie van.  

Rollen die ik graag vervul

Microsoft 365 Consultant, Adoptie en Change Manager, Trainer en Migratie coördinator. 

Goed om te weten

Mijn interesses zijn ontzettend breed en ik wil altijd meer weten! Zo hou ik ervan om alles uit te zoeken over Griekse mythologie, hoe je de beste lasagne maakt of hoe die ene plant nou ook alweer heet. Verder ben ik een groot muziekliefhebber en ga ik graag naar concerten. 

Laatste artikelen van Jeltje Bieleman