https://www.youtube.com/watch?v=OYfJQO45BjQ

Jos Schotanus

Microsoft 365 Consultant

Wie is Jos?

Van nature vind ik het leuk om de verwachtingen te overtreffen en zet ik graag een extra stap. Met mijn kennis en ervaring omtrent SharePoint, Teams en Powerplatform ben ik in staat om een efficiëntieslag te realiseren binnen de M365 omgeving. Het verschil maken voor een organisatie, daar krijg ik energie van.

Achtergrond 

Met mijn studie Medische Beeldende vorming Radiotherapeutische Technieken en praktijkervaring als functioneel beheerder, kan ik als belangrijke schakel fungeren. Een schakel die makkelijk verbanden legt tussen technische oplossingen en helpt bij het verbeteren van interne processen. Het gebruik van verwachting management is een belangrijke factor om projecten soepel te laten verlopen. 

Passie 

Het ombuigen van operationele, tactische en strategische uitdagingen naar IT-oplossingen is voor mij een omgeving waarin ik met veel passie werkzaam ben. Mijn aanpak is analytisch, doelgericht en binnen de gestelde kwaliteitseisen.  

Goed om te weten

Naast mijn passie voor de IT-sector ben ik een sportieve en competitieve jonge man die in de bloei van zijn leven staat. In mijn vrije tijd fitness ik graag, maar als ik word uitgedaagd ga ik geen enkele andere sport uit te weg.

Laatste artikelen van Jos Schotanus