Skip to main content

Grote kans dat jouw organisatie de Modern Workplace en/of Microsoft 365 gebruikt of binnenkort gaat gebruiken: deze platforms zijn immers het standaard cloud-abonnement voor productiviteit.

Met Windows 10/11 en Microsoft 365 kunnen medewerkers tegen lagere kosten sneller, productiever en flexibeler werken. Althans dat is de belofte.

Maar hoe rendeert de nieuwe werkplek met Microsoft 365? Hoe digitaal fit zijn de afdelingen en de organisatie? En hoe digitaal vaardig zijn de medewerkers?

In onze ogen is er nog onwijs veel verbeterpotentieel om medewerkers te ondersteunen om digitaal fit en vaardig te worden en Windows 11 en Microsoft 365 goed en veilig te gaan gebruiken.

Maar hoe? De eerste stap: Maak digi fitheid en digitale ambitie van medewerkers inzichtelijk, meetbaar en geef medewerkers een stem!

Met de Digi Fit Index Scan ™  krijg je zicht op de digitale vaardigheid van alle medewerkers op basis van 5 verschillende productiviteitsgebieden. Daarnaast krijg je zicht in de digitale fitheid van de organisatie en afdelingen in 5 uiteenlopende digitale dimensies.

De Digi Fit Index geeft een gevalideerd inzicht in de urgentie en het belang die medewerkers hebben ten aanzien van digitale vaardigheid en fitheid.

Door het invullen van de Digi Fit Index Scan kan je medewerkers een stem geven in de digitale transformatie!

Wil je meer weten? Maak hier een afspraak of vul onderstaand formulier in.

 

Michiel Willemse

Heb je nog een vraag?

Michiel Willemse geeft je graag antwoord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.