Skip to main content

Grote kans dat jouw organisatie de Modern Workplace en/of Office 365 gebruikt of binnenkort gaat gebruiken: deze platforms zijn immers het standaard cloud-abonnement voor productiviteit. Met Windows10 en Office 365 kunnen medewerkers tegen lagere kosten sneller, productiever en flexibeler werken. Althans dat is de belofte.

Maar hoe rendeert de nieuwe werkplek met Office 365? Hoe digitaal fit is de organisatie? En hoe digitaal vaardig zijn de medewerkers?

Uit onderzoek blijkt dat 72% van de medewerkers bij de grootzakelijke organisaties in Nederland inmiddels Office 365 gebruikt. Tegelijkertijd weet slechts 7% van de medewerkers de voordelen uit het Office-platform te benutten.

Schrikbarende cijfers. Helemaal als we ons realiseren dat een kantoormedewerker meer dan 26 uur per week afhankelijk is van de Office omgeving.

Kortom heel veel verbeterpotentieel om medewerkers te ondersteunen om digi fit en vaardig te worden en Windows10 en Office 365 goed en veilig te gaan gebruiken.

Maar hoe? De eerste stap: Maak digi fitheid en digitale ambitie van medewerkers inzichtelijk en meetbaar!

Met de Digi Fit Index Scan ™ is het mogelijk de digitale ambitie tegen de digitale vaardigheid binnen de organisatie af te zetten. We brengen via een online vragenlijst de digitale afhankelijkheid van werken in kaart. Medewerkers geven hun ambitie aan. We krijgen hierdoor inzicht waar het beter kan en moet.

De Digi Fit Index geeft een gevalideerd inzicht in de urgentie en het belang die medewerkers hebben ten aanzien van digitale vaardigheid en fitheid.

Wil je meer weten? Maak hier een afspraak of vul onderstaand formulier in.

Michiel Willemse

Heb je nog een vraag?

Michiel Willemse geeft je graag antwoord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.