datadriven
aanpak

MS Teams en Microsoft 365 inzetten met meetbare productiviteitswinst

Wil je aan de slag met MS Teams en Microsoft 365 en wil je dat jouw medewerkers het omarmen en digitaal vaardiger worden? Adoptify gaat verder waar anderen stoppen. Met onze scans, trainingen, chatbots en gamification begeleiden we jouw medewerkers naar meetbaar resultaat. Werken met MS Teams en Office 365 wordt gegarandeerd slimmer, leuker en productiever.

Zet je organisatie echt aan

Accepteer niet langer dat er slechts 10% gebruik wordt gemaakt van je ICT middelen? Wil je jouw organisatie ICT echt laten omarmen? Dan helpen we je graag om het onbenut potentieel te verzilveren!

De Adoptify datadriven aanpak

DiGi Fit Index Scan™ – scan voor het vaststellen van digitale fitheid en vaardigheid. Tevens bepalen we de ambitie en veranderbereidheid van de medewerkers.

Centrale HUB voor introductie, on-boarding en adoptie van technologie. Een persoonsgeboden programma pagina met alle informatie voor de medewerker op één logische plek.

Leermanagement systeem (LMS) – een native Office 365 leermanagementsysteem, ook beschikbaar als app voor I/OS en Android.

Een BOT – een laagdrempelige chatbot binnen het eigen omgeving om zo schaalbaar en persoonlijk medewerkers 24×7 te helpen bij al hun vragen binnen het programma.

Snackbite learning en programma content: persoonlijke challenges, team challenges, gevulde productpagina’s, wekelijkse HACKs en eventueel eenbibliotheek met 1.000+ videoinstructies van 1 tot 2 minuten.

Zien is geloven

Graag laten we aan de hand van een demo zien hoe de ‘medewerker journey’ verloopt.

vraag een demo aan