datadriven
aanpak

‘medewerker journey’ met zicht op resultaat.

‘Wil je ICT introduceren, on-boarden of zorgen voor adoptie? Adoptify gaat door waar anderen stoppen. Wij meten acceptatie, betrokkenheid, conversie en verandering in gebruik. Met dit inzicht vieren we succes of sturen we bij waar het resultaat achterblijft. Door onze datadriven aanpak met targeting en automation ontstaat een voorspelbare ‘medewerker journey’ met impact en continu zicht op resultaat.

Zet je organisatie echt aan

Accepteer jij het ook niet dat slechts 10% gebruik wordt gemaakt van je ICT middelen? Wil je jouw organisatie ICT echt laten omarmen? Dan helpen we je graag om het onbenut potentieel te verzilveren!

De Adoptify datadriven aanpak

DiGi Fit Index Scan™ – scan voor het vaststellen van digitale fitheid en vaardigheid. Tevens bepalen we de ambitie en veranderbereidheid van de medewerkers.

Centrale HUB voor introductie, on-boarding en adoptie van technologie. Een persoonsgeboden programma pagina met alle informatie voor de medewerker op één logische plek.

Leermanagement systeem (LMS) – een native Office 365 leermanagementsysteem, ook beschikbaar als app voor I/OS en Android.

Een BOT – een laagdrempelige chatbot binnen het eigen omgeving om zo schaalbaar en persoonlijk medewerkers 24×7 te helpen bij al hun vragen binnen het programma.

Snackbite learning en programma content: persoonlijke challenges, team challenges, gevulde productpagina’s, wekelijkse HACKs en eventueel eenbibliotheek met 1.000+ videoinstructies van 1 tot 2 minuten.

Zien is geloven

Graag laten we aan de hand van een demo zien hoe de ‘medewerker journey’ verloopt.

vraag een demo aan