Naar de volgende versnelling met MS Teams en Microsoft 365!

Zet je organisatie en medewerkers in de volgende versnelling. Want alleen aanzetten van MS Teams en Microsoft 365 is niet genoeg. Succes behaal je door regie, omarming en digitaal vaardig gebruik. Adoptify heeft een aantal versnellers waarmee je organisatie tegen een heldere investering en in korte tijd meetbaar productiever gaat werken.

MS TEAMS IN CONTROL PROGRAM

Zorg voor gecontroleerd gebruik
van MS Teams

VOOR ICT MANAGERS, TEAM OWNERS EN AFDELINGSMANAGERS

Hou de regie op Microsoft Teams en bouw tijdens een kort en krachtig begeleidingstraject een team van ambassadeurs, die echt ambities hebben om met MS Teams aan de slag te gaan.

Meer weten?

MS TEAMS ADOPTIEPORTAAL

Een centrale plek voor alle afspraken
en ondersteuning voor MS Teams

VOOR ICT MANAGERS, BELEIDSMAKERS
EN AFDELINGSMANAGERS

Wordt MS Teams slechts beperkt gebruikt en krijg je er vanuit jouw organisatie veel vragen over? Vind dan niet opnieuw het wiel uit en zet direct ons MS Teams Adoptieportaal aan. En train en informeer je medewerkers vanuit één centrale plek.

Meer weten?

Maak kennis met de
3 digitale persona’s

Adoptify zet in op goed en plezierig gebruik van ICT. Wij houden daarbij rekening met de drie digitale persona’s. Zodat we digitale transformatie voor iedereen begrijpelijk, leuk en nuttig kunnen maken. Lees in ons e-book hoe jij de digitale vaardigheid en veranderbereidheid van je medewerkers leert kennen en begrijpen.

DIGI FIT
INDEX SCAN

Stuur op de digitale vaardigheid en ambities van afdelingen en medewerkers!

VOOR ICT-BELEIDSMAKERS

Manage de randvoorwaarden voor succesvol Office 365 gebruik. Meet de digitale fitheid van de organisatie en de vaardigheid en veranderbereidheid van de medewerkers. Met de DIGI FIT INDEX SCAN krijg je alle inzichten.

Meer weten
https://adoptify.nl/365o-security-scan/ ‎Bewerken

OFFICE 365 SECURITY
& GOVERNANCE SCAN

Hoe zeker ben jij van de security en governance van jouw Office 365 omgeving?

VOOR ICT-BEHEERDERS EN BELEIDSMAKERS

Maak van je twijfel een zekerheid! Weet jij zeker of Office 365 veilig en conform jouw ICT beleid is ingericht? Doe een onafhankelijke scan van de settings en ontdek waar de risico’s, maar ook waar de kansen liggen.

Meer weten
On Boarding en adoptie

ON-BOARDING EN ADOPTIE DIGITALE WERKPLEK

Nieuwe werkplek succesvol introduceren, medewerkers onboarden en zorgen voor een goede first-time-use.

VOOR IT MANAGERS EN BELEIDSMAKERS

De nieuwe werkplek heeft maar één kans voor een goede eerste indruk. Daarom bieden we jouw medewerkers een programma aan waarmee we met slimme tools en gerichte training van onze productivity coaches zorgen voor een succesvolle introductie. 

Meer weten? Neem contact op
Vraag een demo aan

ADOPT-ON SUPPORT BOT

24/7 digitale assistent en trainer voor optimaal gebruik Microsoft 365

VOOR GEBRUIKERS VAN MS TEAMS EN MICROSOFT 365

​Je gebruikers digitaal ondersteunen en de kosten van eerstelijns support verlagen? Met de Adopt-on support BOT kan dat! Medewerkers kunnen 24/7 vragen stellen over Microsoft 365 en op basis van persoonlijke profielen kunnen er gericht ‘snack bite’ trainingen worden aangeboden.

Meer weten
Succesvol digitaal vergaderen

DIGITAAL VERGADEREN

Alle randvoorwaarden voor succesvol digitaal te vergaderen optimaal ingeregeld

VOOR BELEIDSMAKERS, IT-, EN AFDELINGSMANAGERS

Hoe ga je als organisatie om met een mix van fysiek en online vergaderen. En hoe zorg je dat een digitale stemming statutair geldig is? Aan de hand van ons stappenplan maken we beleidskeuzes en richten we hardware, software en werkafspraken goed in. 

Meer weten? Neem contact op
Ontwikkel samen werkende digitale gewoontes

DIGITALE RITUELEN

Digitale gewoontes voor het nieuwe digitale normaal. Richtlijn hoe digitaal te werken voor alle medewerkers.

VOOR IT MANAGERS EN BELEIDSMAKERS

Er is veel onduidelijkheid over het nieuwe digitale normaal. Welke werk- en communicatie-afspraken maken we en welke tools gebruiken we waarvoor? Ondersteun de medewerkers en ontwikkel samen digitale gewoontes.

Meer weten? Neem contact op

MS TEAMS IN 1 DAG
MASTERCLASS

Samen met Peers en twee consultants werken aan je MS Teams Koersplan

VOOR ICT-MANAGERS EN BELEIDSMAKERS

Microsoft Teams wordt de centrale plek waar digitale samenwerking gaat plaatsvinden en er is (bijna) niet aan te ontkomen. Tijdens deze masterclass ga je met peers de eerste belangrijke stap zetten naar een succesvolle introductie van MS Teams.

Meer weten?
Maatwerk in co-creatie

MAATWERK OPLOSSINGEN

Adoptify innoveert in samenwerking met jou en maakt daarbij gebruik van proven concepts

VOOR ICT-MANAGERS, -BEHEERDERS EN BELEIDSMAKERS

Microsoft 365 en MS Teams bieden zoveel mogelijkheden. En geen organisatie is identiek. Uiteraard streven onze consultants altijd de juiste oplossing voor jouw organisaties na. Heb je behoefte aan een combinatie van een van onze diensten of zoek je een andere oplossing? We denken graag met je mee.

Meer weten? Neem contact op