Webinar

Zero Trust Security en NIS 2

Is de Zero Trust Security aanpak van Microsoft het antwoord op NIS 2?

De Europese Unie (EU) heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een reeks richtlijnen voor een veiliger digitale omgeving. De NIS2-richtlijn is een van deze richtlijnen. NIS 2 borgt het minimale beveiligingsniveau van netwerk- en informatiesystemen voor jouw organisatie. In deze sessie leggen we samen met Microsoft uit hoe het zogenaamde Zero Trust Security framework helpt om te borgen dat jouw organisatie op tijd voldoet aan de minimale eisen van NIS 2.

  • Datum1 November 2023 – 10:00
  • Duur1 uur
  • OrganisatorenAdoptify
  • LocatieOnline via Microsoft Teams

Voor wie is dit webinar over NIS 2 interessant?

Speciaal voor zakelijke professionals, cybersecurity professionals, IT-architecten, CISO’s, Security Officers, Informatiemanagers en iedereen voor wie cybersecurity van belang is, organiseren we dit webinar.

Het Zero Trust Security framework

Op woensdag 1 november 2023 van 10:00 tot 11:00 leggen we uit wat het Zero Trust Security framework van Microsoft is. Ook bespreken we hoe wij dit als Adoptify omarmen om jouw organisatie veilig te laten werken. Ook gaan we in op hoe dit framework naadloos aansluit bij NIS 2 en de juiste handvaten biedt voor jouw organisatie om op tijd aan deze richtlijn te voldoen!

Jochem van Niel

“Oktober 2024 lijkt nog ver weg. Toch is het slim om alvast te starten, omdat al je procedures en de hele keten van afhankelijkheden van je bedrijf in kaart brengen, te controleren én alle medewerkers te trainen niet niks is,”

Jochem van Niel

Chapter Lead & Microsoft 365 Security Specialist – Adoptify

Meld je aan!

Scroll naar boven