Skip to main content

Digitaal samenwerken lukt alleen als je goede werk- en gedragsafspraken maakt die worden nageleefd. Weten hoe? Schrijf je dan in voor deze webinar MS TEAMS masterclass: digitale discipline.

De basisprincipes van MS Teams heb je inmiddels in de vingers, maar het moet beter en leuker. Jij en je team kunnen meer uit MS Teams en uit elkaar halen als het digitaal gedrag van medewerkers op elkaar is afgestemd. Breng het hybride samenwerken binnen jouw organisatie of afdeling naar een ‘next level’ en gebruik onze belangrijkste learnings, opgedaan bij grootzakelijke organisaties, gemeenten en andere semi-overheden, na deze webinar direct in de praktijk.

Tijdens deze interactieve masterclass voor MS TEAMS-owners, zullen we je binnen een halfuur inzicht geven in de noodzaak van digitale discipline, het veranderende digitale gedrag en welke werk- en communicatie afspraken je kunt maken om dit te bevorderen. En tot slot delen we dé de top-5 van digitale valkuilen, die jou en je afdeling zullen behoeden voor digitale chaos.

Programma:

Introductie
Context en achtergrond

Vergaderen
De Do’s & Dont’s van digitaal communiceren

Communiceren
De Do’s &  Dont’s van digitaal communiceren

Samenwerken
De Do’s & Dont’s van samenwerken in documenten

Top 5 valkuilen
Waar wij jou graag voor willen waarschuwen

Terug naar het oude normaal?
Of naar een structurele hybride samenwerkomgeving? Om over na te denken

MS Teams in control program
Zorg voor gecontroleerd gebruik van MS Teams
vraag een demo aan