Skip to main content

Iedere gemeente wordt geconfronteerd met de Baseline Informatiebeveiliging Overheid. Wij zien dat veel gemeenten tegen dezelfde vragen aanlopen en vaak het wiel zelf opnieuw proberen uit te vinden. Dat ga jij natuurlijk niet doen. Schrijf je daarom nu in voor deze vrijblijvende workshop en leer van ons en van elkaar!

Wij geloven in de toegevoegde waarde van Unified Labeling en Azure Information Protection (AIP). Naast het regelen van de techniek is het essentieel om afdelingen en ambtenaren goede uitleg en begeleiding te geven, zodat bestanden en data altijd op het juiste niveau beveiligd zijn.

Speciaal voor gemeenten organiseren wij een vrijblijvende online workshop, waarin wij kennis delen over dataclassificatie en AIP en is er voor jou en andere deelnemers ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Best Practices en ervaringen met elkaar delen.

Tijdens deze workshop geven onze adoptifiers uitleg over het belang van goede data-classificatie, over de verschillen en overeenkomsten tussen gemeente, en laten we best practices zien, waarbij een gemeente aan het woord komt over hun succesvolle aanpak. Afsluitend krijg je document met vijf tips om de meest voorkomende valkuilen te vermijden.

Kortom: ben je al bezig of moet je nog starten met data-classificatie voor jouw gemeente? Dan is deze workshop zeker interessante inzichten krijgen!

MS 365 security scan
Jouw Microsoft 365 omgeving veiliger en toch gebruiksvriendelijk
MEER WETEN?