Skip to main content

Overheden en semioverheden worden geconfronteerd met de BIO (Baseline Informatiebeveiliging Overheid). Wij zien dat alle overheidslagen tegen dezelfde vragen aanlopen: hoe deel je bijvoorbeeld ongestructureerde data veilig met externen en volgens de BIO-richtlijnen? Vaak proberen (semi)overheden het wiel zelf opnieuw uit te vinden. Dat ga jij natuurlijk niet doen. Schrijf je daarom nu in voor dit webinar op 19 oktober en leer van ons en van elkaar!

Wij geloven in de toegevoegde waarde van dataclassificatie met Microsoft Purview Information Protection (MIP). MIP (voorheen Azure Information Protection) is een veilige, praktische toepassing om het delen van ongestructureerde data met externen mogelijk te maken.

Naast het regelen van de techniek is het essentieel om afdelingen en ambtenaren goede uitleg en begeleiding te geven, zodat bestanden en data altijd op het juiste niveau en volgens de BIO-richtlijnen geclassificeerd en/of beveiligd zijn.

Speciaal voor overheden en semioverheden organiseren wij een webinar waarin wij kennis delen over dataclassificatie en MIP. Tijdens het webinar is er voldoende tijd om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Best Practices en ervaringen met elkaar delen

Tijdens dit webinar geven onze adoptifiers uitleg over het belang van dataclassificatie. De verschillen en overeenkomsten tussen (semi)overheden komen aanbod en best practices laten we zien. Afsluitend krijg je een document met vijf tips om de meest voorkomende valkuilen te vermijden.

Kortom! Ben je al bezig of moet je nog starten met dataclassificatie? Dan is dit webinar op woensdag 19 oktober van 13:00 tot 14:30 uur zeker interessant om nieuwe inzichten te krijgen!

Schrijf je direct in via het onderstaande formulier

MS 365 security scan
Jouw Microsoft 365 omgeving veiliger en toch gebruiksvriendelijk
MEER WETEN?