Skip to main content
13 september
13:00 tot 14:30
Webinar

Overheden en semioverheden worden geconfronteerd met de BIO (Baseline Informatiebeveiliging Overheid). Wij zien dat alle overheidslagen tegen dezelfde vragen aanlopen: hoe deel je bijvoorbeeld ongestructureerde data veilig met externen en volgens de BIO-richtlijnen? Vaak proberen (semi)overheden het wiel zelf opnieuw uit te vinden. Dat ga jij natuurlijk niet doen. Schrijf je daarom nu in voor dit webinar en leer van ons en van elkaar!

Wij geloven in de toegevoegde waarde van dataclassificatie met Microsoft Purview Information Protection (MIP). MIP (voorheen Azure Information Protection) is een veilige, praktische toepassing om het delen van ongestructureerde data met externen mogelijk te maken.

Naast het regelen van de techniek is het essentieel om afdelingen en ambtenaren goede uitleg en begeleiding te geven, zodat bestanden en data altijd op het juiste niveau en volgens de BIO-richtlijnen geclassificeerd en/of beveiligd zijn.

Ongestructureerde data veilig met externen en volgens de BIO-richtlijnen delen?
Schrijf je direct in

Speciaal voor overheden en semioverheden

Speciaal voor overheden en semioverheden organiseren wij een webinar waarin wij kennis delen over dataclassificatie en MIP. Tijdens het webinar is er voldoende tijd om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Best Practices en ervaringen met elkaar delen

Tijdens dit webinar starten we met een uitleg over het belang van dataclassificatie. Ook komen de verschillen en overeenkomsten tussen (semi)overheden uitgebreid aanbod en laten we een aantal best practices zien.

Afsluitend krijg je een document met vijf tips om de meest voorkomende valkuilen te vermijden. Erg handig want uiteindelijk is het vanuit de BIO de bedoeling dat alle overheden en semioverheden aan de slag gaan met de classificatie van informatie, omdat dit helpt bij het toepassen van de juiste beveiligingsmaatregelen.

Kortom! Ben je al bezig of moet je nog starten met dataclassificatie?
Dan is dit webinar zeker interessant om nieuwe inzichten te krijgen!
13 september 2023
13:00
tot 14:30
Webinar
Niek Ong
Niek Ong
Consultant
Sven van den Ing
Sven van den Ing
Consultant

Leer van ons en van elkaar op  woensdag 13 september om 13:00 tot 14:30 uur! ! 

Schrijf je direct in via het onderstaande formulier