Skip to main content
1 november
10:00 tot 11:15
Webinar

De Europese Unie (EU) heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een reeks richtlijnen voor een veiliger digitale omgeving. De NIS 2-richtlijn is een van deze richtlijnen en borgt het minimale beveiligingsniveau van netwerk- en informatiesystemen voor jouw organisatie. In deze sessie leggen we samen met Microsoft uit hoe het zogenaamde Zero Trust Security framework van Microsoft helpt om te borgen dat jouw organisatie op tijd voldoet aan de minimale eisen van NIS 2 in oktober 2024.

Voor wie is dit webinar interessant?

Speciaal voor Chief Information Security Officers, Security Officers en Informatiemanagers organiseren we een webinar waarin wij kennis delen over NIS 2, de impact voor jouw organisatie (inclusief tijdslijnen) en hoe het Zero Trust Security framework hierin de helpende hand biedt.

Best Practices en ervaringen met elkaar delen

In dit webinar leggen we uit wat het Zero Trust Security framework van Microsoft is en hoe wij dit als Adoptify omarmen om jouw organisatie veilig te laten werken. Ook gaan we in op hoe dit framework naadloos aansluit bij NIS 2 en de juiste handvaten biedt voor jouw organisatie om op tijd aan deze richtlijn te voldoen!

Uiteraard is er tijdens het webinar voldoende tijd om ervaringen te delen en vragen te stellen.
Ben jij er bij?
1 november 2023
10:00
tot 11:15
Webinar
René van der Vlugt
CMO en Product Management
Jochem van Niel
Chapter Lead & Microsoft 365 Consultant

Laat je inspireren op woensdag 1 november van 10:00 tot 11:15 uur! ! 

Schrijf je in via het onderstaande formulier