Onze
Consultancy
diensten

Onze missie is organisaties digitaal fit maken en zorgen dat er meer dan de gebruikelijke 10% van Microsoft tools wordt omarmd. Wij blinken uit in de introductie, on-boarding en adoptie van MS Teams en Microsoft 365. We hebben onze consultancy diensten gestandaardiseerd in zes diensten.

USER ADOPTIE EN CHANGE MANAGEMENT

Voor het succesvol introduceren van MS Teams en Microsoft 365

VOOR ICT-MANAGERS EN BELEIDSMAKERS

Bij een digitaal transformatie-project kun je niet om Adoptie en Change Management heen. Onze Prosci-gecertificeerde consultants onderzoeken eerst hoe digitaal fit de organisatie en medewerkers zijn. Zo kunnen we met training, coaching op de werkplek en gamification gericht aan productiviteitswinst werken.

Meer weten? Neem contact op

MS TEAMS PROJECTMATIG SAMENWERKEN

MS Teams: Een hub voor communicatie én samenwerken

VOOR ICT MANAGERS, TEAM OWNERS EN AFDELINGSMANAGERS

Teams is de snelst groeiende tool in de geschiedenis van Microsoft, maar wordt door 80% van de medewerkers alleen als communicatietool gebruikt. Met de juiste strategie en goede begeleiding en governance maken we samen een krachtige samenwerktool van MS teams. 

Meer weten? Neem contact op

Maak kennis met de
5 digitale persona’s

Adoptify zet in op goed en plezierig gebruik van ICT. Wij houden daarbij rekening met de 5 digitale persona’s. Zodat we digitale transformatie voor iedereen begrijpelijk, leuk en nuttig kunnen maken. Lees in ons e-book hoe jij de digitale vaardigheid en veranderbereidheid van je medewerkers leert kennen en begrijpen.

SHAREPOINT ONLINE PORTALEN EN DMS

Het digitale hart van jouw nieuwe werkplek

VOOR ICT-BELEIDSMAKERS

SharePoint Online is onderdeel van Office 365. De mogelijkheden met SharePoint zijn eindeloos. SharePoint out-of-the-box is enorm rijk qua functionaliteit. Met slimme configuratie en aanvullende apps kan je snel een geheel eigen digitale werkplek realiseren.

Meer weten? Neem contact op

POWERAPPS EN SERIOUS PRODUCTIVITY

PowerApps: Het No-Code geheim van Microsoft 365

VOOR ICT-BEHEERDERS EN BELEIDSMAKERS

Zonder coderen een eigen business-app bouwen? Of je nu nieuwe klantgegevens centraal wil inschieten of complexe workflows wil automatiseren. Met PowerApps kun je binnen Microsoft 365 veelvoorkomende werkprocessen automatiseren. Onze consultants bouwen de apps of helpen je ermee.

Meer weten? Neem contact op
MICROSOFT 365 DATA OPSLAG EN MIGRATIE

MICROSOFT 365 DATA OPSLAG EN MIGRATIE

Een digitale omgeving voor al je communicatie, collaboration en bestanden

VOOR GEBRUIKERS VAN MS TEAMS EN MICROSOFT 365

Het Nieuwe Digitale Normaal vraagt om één integraal Platform. Stap over van filedrives, on-premises of G suite naar Microsoft 365. Onze consultants begeleiden je van strategie, naar architectuur, tot uitvoering van de migratie en de ondersteuning bij de adoptie. Alles is gericht op toegevoegde waarde en minimale impact op de bedrijfsvoering.

Meer weten? Neem contact op
Maatwerk in co-creatie

MAATWERK OPLOSSINGEN

Adoptify innoveert in samenwerking met jou en maakt daarbij gebruik van proven concepts

VOOR ICT-MANAGERS, -BEHEERDERS EN BELEIDSMAKERS

Microsoft 365 en MS Teams bieden zoveel mogelijkheden. En geen organisatie is identiek. Uiteraard streven onze consultants altijd de juiste oplossing voor jouw organisaties na. Heb je behoefte aan een combinatie van een van onze diensten of zoek je een andere oplossing? We denken graag met je mee.

Meer weten? Neem contact op