Wat we doen.

Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie digitaal fitter wordt met de nieuwste Microsoft-technologie. Medewerkers helpen we op weg met training en adoptietools. Dat doen we niet op gevoel, maar met meetbare vooruitgang.

Slimme Consultants

Adoptifiers zijn stuk voor stuk Microsoft en adoptie-specialisten en hebben een passie voor productiviteit. Met hun expertise helpen ze je om het werk slimmer en leuker te maken voor jouw organisatie en medewerkers. Of het nu gaat om het optimaliseren van beheer, het ontwikkelen van apps of het succesvol toepassen van adoptie en change management: ze kennen alle ins en outs! Dus pak de regie en optimaliseer je werkomgeving, samen met onze consultants.

Meer weten? Neem contact opHallo! Wij zijn Adoptify!

Projecten

Gaan we samenwerken? Dan weet je zeker dat Adoptify je ontzorgt bij alle mogelijke Microsoft 365-projecten. We ontwerpen en realiseren een moderne werkplek, intelligent intranet of Power App en zorgen ervoor dat jouw medewerkers de nieuwe technologie omarmen. Onze werkwijze is geheel transparant en zonder verrassingen achteraf.

Meer weten? Neem contact opBekijk onze projecten >

Training

Het succes van een nieuwe applicatie valt of staat met het gebruik. Daarom besteden we tijdens en na de implementatie uitgebreid aandacht aan de medewerkers die met de nieuwe oplossing gaan werken. We helpen bij de onboarding, zorgen dat ze Microsoft 365 snappen en ermee kunnen werken. Ook voor functioneel beheerders, I&A medewerkers en key users hebben we specifieke trainingen ontwikkeld.

Meer weten? Neem contact op!Bekijk onze trainingen >

Onderzoek

Wij zijn Microsoft certified Viva Insights partner en kennen de waarde van meetbaar veranderen. Daarom maken we het werken met Microsoft 365 inzichtelijk. Hiervoor gebruiken we verschillende tools en scans, zoals Microsoft Viva Insights, de DiGi Fit Index Scan en Security & Governance Scan. Op die manier maken we productiviteitswinst zichtbaar voor jouw organisatie.

Meer weten? Neem contact op

Continu verbeteren

Het Microsoft 365-platform wordt frequent ge├╝pdatet: nieuwe functionaliteiten komen erbij en andere vervallen. Ook de inzichten die we opdoen over de moderne werkplek veranderen, net als de wensen van medewerkers. Daarom peilen we ieder kwartaal hoe jouw organisatie ervoor staat. Met onze bevindingen zorgen we ervoor dat we jullie digitale werkomgeving continu en meetbaar verbeteren.

Meer weten? Neem contact op

Digitale versnellers

We weten als geen ander dat adoptie cruciaal is om een nieuwe manier van werken te laten slagen. Daarbij nemen we je graag op sleeptouw. Schakel door naar de volgende versnelling met ons adoptieportaal, coachingsprogramma en adopt-on support BOT. Door gamification maken we het adoptietraject een stuk leuker!

Lees hier verder >