In 4 stappen meetbaar productiever:

In onze aanpak zetten wij de medewerker en zijn team centraal. Wij zorgen dat werken (met alle beschikbare Microsoft middelen) veel productiever, slimmer én leuker wordt. Adoptify zorgt dat het digitaal fit maken van jouw medewerkers en organisatie concreet en meetbaar wordt.

1

Verkennen, meten en kaderen

Wil je versnellen? Dan zul je eerst even stil moeten staan om je richting te bepalen. We starten met het meten hoe digitaal fit jouw medewerkers zijn, en we stellen vast met welke digitale vaardigheden jouw medewerkers ondersteund willen worden. Zo kaderen we het verbeterpotentieel van jouw digitale organisatie.

Meer weten over Digi Fit Index Scan

Configureren, integreren en migreren

We zetten in op de kracht van het Microsoft 365 platform en MS Teams en versnellen door slim en agile gebruik te maken van gestandaardiseerde oplossingen binnen het Microsoft Platform. Daarbij gebruiken we de voor jouw organisatie relevante templates voor portalen, BOT’s, apps, workflows en formulieren. Waar nodig gebruiken we andere handige tools om vergaande integratie te realiseren en om geautomatiseerd data te migreren.   

Meer weten over onze Support Bot
2
3

Starten en on-boarden

Alle IT-middelen staan gereed! Maar als er maar beperkt gebruik van wordt gemaakt ontstaat er geen productiviteitswinst. Voor medewerkers is een nieuwe digitale werkplek vaak een hele verandering. Zonder begeleiding, training en coaching wordt zelden op een goede en veilige manier gebruik gemaakt van de nieuwe middelen. Begeleid je medewerkers bijvoorbeeld het MS Teams Adoptieportaal.

Meer weten over MS Teams Adoptieportaal

Continu verbeteren en adopteren

Eigenlijk begint de wedstrijd om productiviteitswinst nu pas echt. Door ‘fluid innovation’ worden er per maand honderden updates, add-ons en verbeteringen in het Microsoft 365 Platform doorgevoerd. Met continue monitoring houd je je digitale omgeving veilig, beheersbaar en werkbaar en door regelmatig training en coaching aan te bieden blijven je medewerkers duurzaam digitaal fit en -vaardig!

Meer weten over MS Teams in Control
4

ondersteuning
en consultancy

Wij weten als geen ander dat er veel komt kijken bij digitale veranderingen binnen organisatie. Onze change-, adoptie- en technisch-consultants zijn je daar graag bij van dienst.

Bekijk onze consultancy diensten

digitale
versnellers

Wil je snel starten? Adoptify heeft gestandaardiseerde diensten, waarmee je met een overzichtelijke doorlooptijd kunt beginnen aan een digitaal fittere organisatie.

Bekijk onze digitale versnellers

Maak kennis met de 5 digitale persona’s

Adoptify zet in op goed en plezierig gebruik van ICT. Wij houden daarbij rekening met de 5 digitale persona’s. Zodat we digitale transformatie voor iedereen begrijpelijk, leuk en nuttig kunnen maken. Download het e-book en leer de persona’s herkennen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVENTS & TRAININGEN

Je kunt niet alles weten, dat weten wij van Adoptify als geen ander. Daarom organiseren we voor jou en voor onszelf kennisevents, die Office 365 Product Owners niet mogen missen.