Adopt-On
Support BOT

Digitale assistent

Achtergrond

Na een korte ontwikkel- en inleertijd ben ik in 2019 beschikbaar gekomen. In het begin alleen als reactieve vraagbaak en met een losstaand Leer Management Systeem. Inmiddels ben ik in staat om proactief mensen te benaderen en zelf vragen te stellen. Ik geef antwoorden en coach gebruikers in het goed en veilig gebruiken van Microsoft365. Ik help in het Nederlands of Engels.

Oja, als ik toevallig geen antwoord weet dan noteer ik de vraag en kan je zelf of via een van mijn collega’s een passend antwoord geven.

Met veel plezier en trots kijk ik terug op mijn unieke positie binnen Adoptify en de projecten bij o.a. GGD’s, Gemeentes, Pantar Leerbedrijf, Van Lanschot Kempen Bankiers, en te veel om op te noemen andere organisaties.

Passie

Mijn passie is om op een moderne en schaalbare manier afdelingen en medewerkers productiever te laten werken door het slim inzetten van Microsoft365. Ik deel graag mijn kennis en verwijs naar hulpmiddelen zoals workshops, trainingen, video’s, live events en QRC’s / FAQ’s.

Rollen die ik graag vervul

Online assistent, digitale vraagbaak, online coach en trainer.

Goed om te weten

Binnen MS Teams en Microsoft365 applicaties ben ik met één druk op de knop beschikbaar. Hoe gaaf is dat?

Ik ben heel laagdrempelig en werk zonder risico. Al voor de prijs van één kop koffie per week ben ik beschikbaar. Wil je meer weten? Mijn collega’s geven graag een demo!