Dominique Hermans

Consultant

Na mijn HBO opleiding heb ik een brede IT ervaring opgedaan. Ik heb inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met het ontwerpen, realiseren, beheren en migreren van complexe IT infrastructuren en verschillende werkplek concepten.

Kennis & expertise

De laatste jaren heb ik me gespecialiseerd tot Solution Architect op het gebied van Microsoft 365 en Workspace 365. Naast technisch inzicht heb ik veel aandacht voor datamigratie en procesoptimalisatie en adviseer ik graag over de voordelen die nieuwe technologie hierin kunnen bieden.

Ik ben communicatief vaardig, heb een goede organisatie sensitiviteit  en werk graag projectmatig samen. Mijn collega’s omschrijven mij als een prettig teamlid omdat ik planmatig werk en betrouwbaar, sociaal, punctueel en behulpzaam ben.

Rollen die ik graag vervul

Ik ben graag Solution Architect voor nieuwe werkplek concepten en/of het technisch geweten in complexe configuratie / migratie projecten. Ik weet goed de vertaalslag te maken tussen business behoefte en de techniek. Ik ben een specialist in het migreren van werkplekken en data. Ik kan de werkplek beheersbaar houden door te adviseren over beleid, governance en compliance. Naast diepgaande technische kennis kan ik ook heel goed functioneel ontwerpen maken. Als functioneel expert kan ik goed en inspirerend workshops en trainingen verzorgen.

Goed om te weten

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met het ondernemen van activiteiten met mijn gezin en ben ik daarnaast een enthousiaste wielrenner. Ik geniet ervan om op de fiets mijn grenzen steeds verder te verleggen en op deze manier mijn conditie op peil te houden.

Verder ben ik een groot liefhebber van muziek. Ik geniet van het draaien van een plaatje en bezoek ook graag concerten en festivals om muziek live te ervaren.

Scroll naar boven