Frank van der Burgh

Lead Consultant

Na mijn studie Science ICT & Media (HBO) ben ik in 2010 begonnen als consultant. In de begin jaren als technisch specialist op het Windows platform. Vervolgens ben ik steeds meer de functionele en adoptie kant op gegaan en ben ik gegroeid tot een Office 365 Expert. De laatste jaren ben ik gespecialiseerd op 2 gebieden: Collaboration en procesoptimalisatie. Ik heb vele organisaties in binnen- en buitenland mogen bijstaan om productiever en efficiënter te werken door de inzet van Microsoft technologie. 

Kennis en expertise 

Naast actuele en gecertificeerde kennis van het Microsoft 365 en Dynamics 365 platform heb ik ook veel praktijkervaring op de volgende gebieden:

  • Als Scrum Master / Architect met een multidisciplinaire team samen ontwerpen van oplossingen op basis van MS365 en Teams in combinatie met SharePoint.
  • Configureren en inrichten van Office 365 (met name: Teams, SharePoint, OneDrive en Planner, OneNote).
  • Ontwikkelen van adoptie & change aanpak (Prosci gecertificeerd)
  • Microsoft Value Discover aanpak en workshops (Microsoft CIE Facilitator gecertificeerd).
  • Verzorgen van eindgebruikerstrainingen, proces- en product workshops en coachen van afdelingen om processen efficiënter in te richten.
  • Actief mijn kennisdelen door het schrijven van blogs en het verzorgen van Webinars, live events en lunchsessies rondom alle applicaties en ontwikkelingen in Microsoft 365.
  • Security binnen Office 365. De balans tussen beveiliging en functionaliteit en deze uitrollen binnen de organisatie.
  • Dynamics 365 for Sales implementaties (Lead to Opportunity proces en support Sales afdelingen) .

Succesvolle projecten

Met veel plezier en trots kijk ik terug op mijn projecten bij o.a. UMC Utrecht, Nederlands Loodswezen, Nordic Pharma, TrueNoord, Luxaflex Nederland, Woonzorg Nederland, De Goede Woning Zoetermeer en Ons Huis.

Passie

Afdelingen en medewerkers productiever laten werken door het slim inzetten van Microsoft 365. Deze kennis deel ik graag via workshops, trainingen, video’s, live events of één op één. Daarnaast ben ik altijd op zoek om via het Power Platform slimme oplossingen te bedenken voor taken die leuker of handiger gedaan kunnen worden. Gecombineerd met mijn Sales en Marketingkennis van Dynamics 365 for Sales heb ik voor elke afdeling de juiste tools om slimmer en leuker te werken.

Goed om te weten

Naast het bijhouden van alles waar Microsoft mee bezig is houd ik veel van reizen. Door mijn Mexicaanse vrouw zijn we graag in Latijns-Amerika, spreek ik een prima woordje Spaans en dompel ik me graag onder in andere culturen. 

Scroll naar boven