Hana Pels

Consultant

De rode draad in mijn opleiding en werkervaring is de mens. Mens in verschillende maten en vormen, met verschillende talen en interesses, behoeftes en ambities. We zijn allemaal verschillend, toch moeten we in één en dezelfde wereld weten te functioneren en samenwerken. Hoe bereiken we elkaar? Wat kan ikzelf doen om anderen te begrijpen en verstaanbaar te zijn?

Kennis & expertise

De wereld om ons heen, en voornamelijk de technologieën veranderen in hoog tempo en niet iedereen kan en wil even snel mee. Ik vind het boeiend om mensen om mij heen te helpen een verandering door te laten maken, ontdekken wat ervoor nodig is en hoe je het leuk kan maken.

Rollen die ik graag vervul

In de rol van een verander- en adoptieconsultant zit ik op het snijvlak tussen de wensen en visies van organisaties, mogelijkheden en beperkingen van de techniek en de behoeftes van de eindgebruikers. Mijn taak is om de vertaling te maken tussen deze drie groepen, zodat de eindgebruikers optimale gebruik kunnen maken van de beschikbare middelen, in de lijn met de visie van de organisatie.  Dat vraagt om veel luisteren. Luisteren, luisteren en vragen stellen om de belangen van eindgebruikers, organisatie en de techniek naar elkaar toe te brengen, maar ook uitleggen en vanuit je expertise meedenken. Een rol waar ik me thuis in voel.

Goed om te weten

Over thuis gesproken, ik woon op de mooie Utrechtse Heuvelrug, samen met mijn man en twee kinderen. In mijn vrije tijd ben ik het liefst buiten, fietsend of wandelend door de bossen in onze omgeving. In de zomer zoeken we graag de bergen op, bijvoorbeeld in Tsjechië waar ik vandaan kom, of de zee om mooie duiken te kunnen maken.  

Scroll naar boven