Michael Wederfoort

Consultant

Als Microsoft 365 consultant werk ik op het scheidingsvlak van business en IT. Ik vind het leuk om naar mensen te luisteren en klantwensen te vertalen naar creatieve en innovatieve oplossingen. Er is niets gavers om te zien hoe iemand die jaren heeft geworsteld met thema’s als slimmer samenwerken, organisatie informatie en slimmer vergaderen in enkele sessies helemaal opbloeit. Ontzettend mooi werk om te doen! 

Doordat ik al jaren zelf de technieken toepas, neem ik een reusachtige trukendoos aan ervaring mee. Mijn onderscheidend vermogen is dat ik heel snel inzie welke onderdelen uit die doos voor jou en jouw organisatie geschikt zijn om meetbaar productiever, slimmer en leuker met MS365 te werken. 

Achtergrond

Met 12+ jaar ervaring heb ik mij gespecialiseerd in Microsoft 365 om organisaties te helpen productiever, slimmer en leuker werken, door inzet van Microsoft clouddiensten. Dit om uit eindelijk de klant beter te kunnen bedienen.  

Ik heb werkervaring in de financiële sector, de voedingsmiddelensector en de onderwijssector. Projecten waar ik echt trots op ben zijn het implementeren van de hybride werkplek, het helpen realiseren van een digitale samenwerkingsomgeving en het bedenken en het opzetten van nieuwe diensten. 

Rollen die ik graag vervul

Mijn sterkste punten zijn mijn creativiteit en mijn communicatievaardigheden. Ook ben ik goed in analyseren en het verzorgen van gebruikerstrainingen. Graag praat ik met mensen die IT spannend vinden. Om die reden ben ik dan ook het beste inzetbaar in rollen als business consultant, functioneel Microsoft 365 consultant, migratie consultant en adoptie consultant. Uitdagingen waar behoeften om worden gezet in oplossingen die waarde toevoegen, daar krijg ik energie van! 

Goed om te weten

Mijn passie is om iedereen te leren hoe ze het maximale uit Microsoft 365 halen.

Als ik niet werk, breng ik graag wat tijd door met mijn familie, doe ik wat aan sport (zoals crossfit, motor racing, fitness, hardlopen en surfen) en voor ontspanning ga ik graag salsa dansen.  

Scroll naar boven