Paul Haullussy

Delivery Manager

Mijn kernkwaliteiten zijn creativiteit in denken en doen en enthousiasme overbrengen. Hoewel ik serieus ben in mijn werk is er altijd tijd en ruimte voor een lach en een goede grap.

Achtergrond

In mijn tienerjaren was ik gek van computers en programmeren en wilde daar ook mijn beroep van maken. Helaas waren mijn natuurkunde en wiskunde niet van dermate niveau dat daar een toekomst voor mij lag. Aangezien ik altijd al veel handelde, zag ik daar aan de commerciële kant meer mogelijkheden. Na het afronden van mijn hbo-studie (stage bij het toen nog kleine Oracle) ben ik als accountmanager bij een Nederlands softwarebedrijf gestart en heb ik daarna nog bij een aantal grote spelers gewerkt. Aangezien ik altijd al geïnteresseerd ben geweest in de organisatorische kant van bedrijven en daar veel boeken over las, besloot ik het eind 2010 iets meer gestructureerd te doen. In mijn avonduren ben ik gaan studeren en heb ik in 2014 een dubbele studie van Bedrijfskunde en MBA aan de Universiteit van Twente succesvol afgerond.

Passie

Mijn grote interesse ligt op het vlak van business, strategie, innovatie, processen en verandering. Ik wil het elke dag graag beter doen dan de vorige, met de klant als uitgangspunt. Wat moet er verbeterd of bedacht worden om het morgen beter te doen dan vandaag. Of dit nu nieuwe producten, diensten, andere procedures, werkmethoden of combinaties daarvan zijn. Ik weet mensen te binden, te enthousiasmeren en te motiveren om resultaten met elkaar te bereiken.

Rollen die ik graag vervul

Naast mijn commerciële inbreng, wil ik vanuit mijn interesse naar verbetering en innovatie een belangrijke bijdrage leveren in de ontwikkeling van onze producten en diensten en op die manier van grote waarde zijn voor zowel Adoptify als onze klanten.

Ervaring & expertise

  • Ruim 30 jaar werkzaam in de IT-sector (waaronder bij Microsoft Benelux)
  • Naast commerciële ervaring ook ruime managementervaring en consultancy ervaring
  • Ooit een IT-bedrijf opgericht en naar “Company of the Year” geleid

Goed om te weten

Qua hobby’s is muziek mijn grote passie. Toen ik 10 was ben ik begonnen met basgitaar spelen en daarna op mijn 22e overgeschakeld naar gitaar. Overigens, ik ben volledig autodidact en ik kan geen noot lezen. Ik speel graag in bands, breng mijn eigen muziek uit en produceer ook voor anderen, Daarnaast ben ik gek op oosterse gevechtskunsten: in mijn jeugd 5 jaar judo, inmiddels 35 jaar Muai Thai kickboksen en onlangs ben ik ook begonnen met Aikido. Ik kijk dan ook graag naar actiefilms waarin veel “martial arts” voor komt. Ook heb ik met veel passie aan motorracen gedaan (ONK Dutch Superbikes, voor de kenners onder ons).

Mijn levensmotto: ‘doe maar gek, dan ben je al gewoon genoeg’

Scroll naar boven