Ruben Le Pair

Consultant

Mijn focus is het verbeteren van bedrijfsprocessen en veelvoorkomende administratieve handelingen met behulp van Microsoft 365. Mijn achtergrond in bedrijfskunde en informatiemanagement en mijn technische en functionele kennis van het Microsoft platform zorgen dat ik snel verbetermogelijkheden weet te identificeren en op een duurzame manier kan realiseren. Ik werk graag (in teamverband of zelfstandig) aan complexe vraagstukken in dynamische omgevingen.

Achtergrond

Mijn studie heeft zich altijd afgespeeld binnen het snijvlak van bedrijfskunde en IT. Tijdens mijn studie heb ik mijn passie voor Business Process Optimization echt ontdekt. Ik ben gestart met de HBO opleiding Bedrijfskunde Management Economie en Recht aan de Avans Hogeschool. Aanvullend heb ik aan de Universiteit Tilburg Information Management gestudeerd. Na mijn studie ben ik me echt gaan richten op procesverbetering met het Microsoft platform.

Ervaring

Als Power Platform Consultant heb ik sinds 2 jaar al veel mooie applicaties mogen maken voor verschillende organisaties. Hierbij vind ik het belangrijk om te zorgen dat het probleem van de business écht opgelost wordt en de techniek volgens de juiste governance en ‘Microsoft Best Practices’ wordt ingezet. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren met alle producten van Microsoft 365 werkervaring opgedaan binnen grootzakelijke organisaties zoals Mammoet, Boskalis, Marnix Hogeschool en de Gemeente Woerden.

Passie

Organisaties en medewerkers productiever en slimmer laten werken met eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossingen is mijn passie. Ik heb daarbij de focus op het automatiseren van frequente administratieve handelingen en data gedreven processen. Ik vind het geweldig om dan betrokken te zijn van a tot z dus van afstemming met Business, analyse, Proof of Concept, oplevering, training tot aan de support. Ik denk altijd in mogelijkheden en kan goed de brug slaan tussen business, techniek en functionaliteit.

Rollen die ik graag vervul

Microsoft Power Platform Consultant, Functioneel Microsoft 365 Consultant

Goed om te weten

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met sport. Op dit moment besteed ik mijn tijd veelal in de sportschool, op het tennisveld of op de padelbaan. Daarnaast vind ik het erg leuk om met vrienden op pad te gaan.

Scroll naar boven