Sam Waanders

Consultant

Een enthousiaste verbinder zowel op zakelijk als privé vlak, dat ben ik! Met mijn positieve energie streef ik ernaar iedere dag een beetje beter te worden. De mens staat bij mij altijd centraal. Ik ben ervan overtuigd dat door de mens centraal te stellen, we het maximale kunnen halen uit de beschikbare technologie. Ik denk altijd in de richting van een oplossing en ik besef mij goed dat die voor iedereen en voor elke situatie weer anders kan zijn.

Achtergrond

Na mijn hbo-studie International Eventmanagement heb ik vele bedrijfsuitjes en evenementen mogen organiseren en begeleiden. Van het trainen, coachen, presenteren en begeleiden van activiteiten gericht op de mens, heb ik altijd al veel energie gekregen. De rode draad in mijn carrière is dan ook de mens. Doormiddel van de juiste handvatten en juiste energie weet ik mensen te bewegen en worden gemeenschappelijke belangen en doelen behaald. De switch naar IT was voor mij een erg logische stap. Waar technologie en de mens voorheen ver uit elkaar lagen, is het nu de kunst de synergie erin te vinden en samen te begrijpen hoe de technologie ons verder kan helpen.

Ambitie

Mijn ambitie is mensen en organisaties slimmer en leuker te laten werken met M365. Wanneer mensen fijner en makkelijker kunnen (samen)werken door de slimme inzet van IT tools, is mijn doel bereikt.

Goed om te weten

In mijn vrije tijd breng ik graag de nodige uren door op de tennisbaan, loop ik fanatiek hard en heb ik de Marathon van Amsterdam mogen voltooien. Daarnaast ben ik graag in en rondom het water. Van de IJssel bij Deventer, de Friese meren voor een zeilweekend tot surfen in Portugal. Ook ga ik graag naar theatervoorstellingen en het filmhuis. Ook het bourgondische leven heb ik tijdens mijn studie in Breda snel eigen gemaakt.

Je kunt mij altijd wakker maken voor een stuk appelgebak.

Scroll naar boven