Tessa Berends

Consultant

Ik vind het gaaf om doormiddel van technologie het werkproces slimmer te maken en daardoor de mensen op de werkvloer blijer en productiever kan maken. Om te puzzelen hoe werkprocessen verbeterd kunnen worden doormiddel van Microsoft 365, waarbij het uitgangspunt altijd is dat de medewerker centraal staat en de oplossingen vooral voor hen moeten werken.

Achtergrond

Na mijn studie Gedragswetenschappen ben ik begonnen als projectmanager, vervolgens operationeel manager binnen de Retail sector en daarna de zorg. Ik heb me hier vooral beziggehouden met verbeter- en verandertrajecten. Van binnenuit zorgde ik voor het creëren van begrip, kennis en kunde van de medewerkers voor de aankomende veranderingen zodat zij vol vertrouwen en motivatie met het nieuwe werkproces aan de slag konden. 

Gedurende mijn loopbaan heb ik veel ervaring opgedaan binnen de zorg en commerciële bedrijven. Deze “inside-information” kan ik tijdens projecten goed in zetten. Ik snap hoe organisaties werken en wat ervoor nodig is om veranderingen op een effectieve manier door te voeren 

Passie

De dagelijkse werkzaamheden van medewerkers en afdelingen slimmer en productiever organiseren. Waardoor medewerkers vooral kunnen werken aan zaken waarin zij echt waarde kunnen toe voegen. Ik vind het leuk om te mogen adviseren hoe werkprocessen het slimst ingezet kunnen worden, en vervolgens ook in de rol van change en adoptie consultant mee te kunnen denken hoe je die veranderingen het beste naar de werkvloer kan brengen. 

Goed om te weten

Naast dat graag alle processen in mijn leven optimaliseer (van werk tot thuis de vaatwasser inruimen), ga ik graag op avontuur zo vind ik het fantastisch om te klimmen of te skiën. 

Scroll naar boven