https://www.youtube.com/watch?v=OYfJQO45BjQ

Open Sollicitatie

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Meer lezenDirect solliciteren

Wie ben jij?

Heb jij interessante ideeën over het ‘enabelen’ of ‘embracen’ van Microsoft 365? Droom jij al een tijdje van een bepaalde rol of specifieke verantwoordelijkheid binnen een sterk groeiende consultancy-organisatie? Maar staat deze rol niet in ons vacatureoverzicht?

Laat het ons dan vooral weten!

Bij Adoptify groeien we hard en we zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Wij investeren graag in de ontwikkeling van collega’s. Kortom: wij zijn zeker geïnteresseerd in jouw ambities en bespreken graag de mogelijke match met onze plannen en verdere groei.

Heb je een passie voor meetbaar productiever, slimmer en leuker werken met Microsoft 365? Zie je kansen? Wil je helpen met het opschalen van onze chapters, diensten en consultancy? Dan maken we graag eens kennis met je.

Werken bij Adoptify,
What’s In It For Me?

Great Place to Work

Onze wens? Dat jij als Adoptifier nu een fijn leven hebt en later echt iets te vertellen hebt. Daarom investeren wij in jouw ontwikkeling en werken we samen aan een #NewWorkOrder.

Jouw nieuwe job kenmerkt zich door:

1) Professionaliteit: continu beter worden en de beste willen zijn.

2) Autonomie: je krijgt vertrouwen en vrijheid, je neemt verantwoordelijkheid voor jouw inzet en projecten.

3) Zelfsturing en terugkoppeling: je werkt op basis van resultaat met een variabele beloning. Daarbij krijg je vakinhoudelijke coaching, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en word je beoordeeld volgens kortcyclisch model.

4) Transparantie: resultaten worden met je gedeeld en je hebt toegang tot alle informatie.

5) Geen hiërarchie: je werkt in kleine virtuele chapters met directe lijnen.

6) FUN: samen met je collega’s ga je veel leuke dingen ondernemen!

Continu werken we aan het verbeteren van ons werkgeverschap, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Eén keer per jaar laten we onafhankelijk onderzoeken hoe tevreden onze medewerkers zijn en we zijn officieel gecertificeerd als Great Place to Work!

Cultuur

Adoptify heeft een werkcultuur die je mag verwachten van ‘werken in de 21ste eeuw’:

  • Successen vieren we samen. Je hoeft niet bang te zijn om fouten te maken, want dat is de enige manier om jezelf te ontwikkelen. Uiteraard leer je wel van de zaken die anders liepen dan je had verwacht.
  • Je werkt in een uiterst platte organisatie. Dat betekent: korte lijntjes, geen hiërarchie en geen last van micromanagement.
  • Je wordt onderdeel van een divers team, waarin iedereen weer anders is. Daarom hebben we respect voor ieders inbreng en worden we allemaal gelijkwaardig behandeld.
  • Work out loud is hoe je werkt: open en transparant. Informatie is toegankelijk en resultaten zijn inzichtelijk, waardoor je gericht kunt werken aan het succes van jouw opdrachten.

Chapters en focus

Adoptify is opgedeeld in virtuele chapters. Ieder chapter is een entiteit die zich richt op een onderdeel van Microsoft 365, zoals Enable, Embrace, Collaborate, Automate en Migrate.

Jij kiest één of twee chapters als basis voor jouw vakinhoudelijke ontwikkeling.

De Chapter Lead is jouw inhoudelijke coach en begeleider bij opdrachten en projecten. Daarnaast staat onze HR Talent Manager tot je beschikking die je ondersteunt (en uitdaagt) in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Beloning, bonus en beoordeling

Voor ons is het de normaalste zaak van de wereld dat je waardering krijgt voor wat je doet. Daarom word je goed beloond voor het blij maken van onze klanten, het succesvol afronden van projecten, persoonlijke groei en het laten excelleren van Adoptify.

Naast je vaste maandsalaris krijg je per kwartaal een variabele bonus over al jouw declarabele uren en behaalde certificering.

Verder nemen we vier keer per jaar jouw persoonlijke groei onder de loep. Als je een flinke stap hebt gezet in je ontwikkeling, doen we direct boter bij de vis. Je hoeft dus niet 12 maanden te wachten voor een goede beoordeling en een fijne salarisverhoging.

Wat we zoeken

De volgende zaken vinden wij belangrijk:

  • Je hebt een hbo- of wo-studie afgerond.
  • Je bent goed op de hoogte van digitale transformatie en je kent het aanbod van Microsoft (MS 365 en Azure).
  • Passie voor productiviteit om het werk slimmer en leuker te maken voor organisatie en medewerkers.

Zijn we een match?

Wacht dan niet langer en maak direct een kennismakingsafspraak. We gaan graag verder met je in gesprek om jouw ambities en wensen te matchen met onze plannen.

Wil je solliciteren of heb je nog vragen?

Vul dan het formulier hiernaast in!
– Jouke Stroosnijder, Operationeel Directeur.

Direct solliciteren

Join the team!|

Join the team!|

Join the team!|

Join the team!|

Join the team!|

Word Adoptifier!|

Word Adoptifier!|

Word Adoptifier!|

Word Adoptifier!|

Word Adoptifier!|