Technisch Microsoft 365 Consultant

Weet jij hoe productiever, slimmer en leuker met Microsoft 365 te enablen? Kan jij de mogelijkheden van Microsoft technologie vertalen naar oplossingen? En vind je het leuk om je kennis en enthousiasme over te brengen naar anderen? Wij maken graag kennis met je!  

Direct solliciterenMeer lezen

Wat ga je doen?

Als Microsoft 365 Consultant bij Adoptify adviseer en implementeer je het Microsoft 365-platform bij onze grootzakelijke klanten. Jij zorgt ervoor dat deze omgeving optimaal wordt ingezet om zowel de bedrijfsprocessen als de gebruikers meetbaar slimmer, productiever en leuker te laten werken.

Daarnaast signaleer je verbeteringen en zet je Proof of Concepts (PoCs) op, waarmee je de organisatie in grote stappen vooruithelpt. Dit doe je door het inzetten van Microsofts Best Practices, ondersteund door onze tools, scripts en scans die je inzet om jouw werk te versnellen.

Goed om te weten: vanuit Adoptify hebben we geen primaire focus op de infrastructurele kant van het platform of de werkplek. Wél hebben we een enorme passie voor het productivity-gebied van Microsoft 365 en dat is dan ook waar jij je op gaat richten.

Wat krijg je van ons?

 1. Vast contract;
 2. Salaris mogelijkheden tot €5.000,- bruto per maand op basis van jouw ervaring en specialisme;
 3. Aanvullend krijg je een bonus voor extra declarabele uren en het behalen van certificaten;
 4. Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Onbeperkt opleidingsbudget (ja écht onbeperkt);
  • 8 studiedagen; 
  • 27 vakantiedagen;
  • Elke kwartaal een HR review met uitbetaling van jouw bonussen en kans op salarisverhoging; 
  • Leaseauto met tankpas of mobiliteitsregeling;
  • Laptop;
  • Netto onkostenvergoeding;
  • Pensioenregeling zonder verplichte werknemersbijdrage;
  • Kennissessies over de laatste trends;
  • Gave teamuitjes, kwartaaldagen, teamweekend in het buitenland, een ski-trip, meerdaags kerstevent (met partners als ze dat leuk vinden), geregelde kantoordagen met collega’s en de vrijmibo op ons clubhuis;
  • Mogelijkheid tot thuiswerken;

En wat nog meer?

 • Projecten doen we bij voorkeur in teamverband en van begin tot eind;
 • Je sluit je aan bij een Chapter. Dat zijn virtuele teams die elkaar uitdagen en ondersteunen op basis van een focusgebied (Enable, Embrace of Collaborate);
 • Én wat vind je van Barcelona? Omdat werkgeluk veel voor ons betekent, krijg je de mogelijkheid om ieder jaar één maand vanuit Barcelona te werken! Uiteraard geheel verzorgd!

Wie ben jij?

Je bent slim, analytisch en creatief. Je kan goed luisteren en overtuigend adviseren. Graag ontwikkel je jezelf en deel je jouw kennis.

Daarnaast herken je je in het volgende:

 • Je hebt een passie voor het Microsoft 365-platform en functionele en/of technische kennis van: SharePoint, Teams, Viva, Power Automate, Power Apps en misschien zelfs wel van Power BI.
 • Daarnaast sta jij je mannetje (of vrouwtje!) als het gaat om DevOps en ben je wellicht bekend met één van onze partners, zoals AvePoint.
 • Bovendien volg je de laatste ontwikkelingen op de voet en draag je die uit naar onze klanten. Je bent proactief, haakt graag aan bij presales-gesprekken als inhoudelijke expert, en krijgt energie van het uitzoeken en uitproberen van nieuwe functionaliteiten. Ook ben je gek op het enthousiasmeren van gebruikersgroepen door middel van PoCs of inspiratieworkshops.
 • Kortom, we zoeken gedreven consultants met een growth mindset en een goede dosis ondernemerschap!

Ook als je een junior consultant of net afgestudeerd bent (maar wel in het bezit bent van een flinke hoeveelheid ambitie, flauwe humor, boerenverstand en onbegrensde energie), maken we graag kennis met je!

Koffie?

We gaan graag met je in gesprek om jouw ambities en wensen te matchen met onze plannen.

Wil je solliciteren of heb je nog vragen?

Vul dan het formulier hiernaast in!
– Jouke Stroosnijder, Operationeel Directeur.

Direct solliciteren

Nog niet helemaal overtuigd? Lees hier de persoonlijke verhalen van onze Adoptifiers!

Adoptie Consultant Tünay: “Elke keer ontdek ik een betere manier om training te geven en mensen te inspireren in verandering”

Na haar studie Bedrijfscommunicatie & Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht ging Tünay Yilmaz aan de slag in de mediawereld. Al snel had ze door dat haar hart toch echt bij…

Groeipad van systeembeheerder naar projectmatig Adoptie Consultant

Met zijn kennis van Microsoft als techneut, zijn interesse hoe organisaties en mensen het beste werken en zijn ambitie om een onderscheidende rol in projecten te vervullen, was de keuze…

Microsoft 365-consultant Matthew: “Bij Adoptify krijg ik de kans om te doen waar ik energie van krijg”

Na zijn studie Informatiedienstverlening en -management aan de Haagse Hogeschool ging Matthew aan de slag als Microsoft 365-consultant. Toch miste hij bij zijn vorige werkgever het sociale aspect en een…