wie
we
zijn

Wij gaan door waar anderen stoppen

Organisaties digitaal vaardig en fit krijgen. Het is Adoptify’s ambitie om per 2021 te werken met een team van 50 experts en onomstreden (h)erkend te worden door opdrachtgevers, partners en consultants als de thought leaders om werken slimmer, productiever en leuker te maken.

Adoptify Technology BV is een adviesbureau gespecialiseerd in ‘embracing technology. Met slimme consultants, gave tools en een datadriven aanpak zorgt Adoptify dat organisaties meer uit hun ICT halen. Wij blinken uit in de introductie, on-boarding en adoptie van de Modern Workplace en Microsoft Office 365’.

Zet je organisatie echt aan

Accepteer jij het ook niet dat slechts 10% gebruik wordt gemaakt van je ICT middelen? Wil je jouw organisatie ICT echt laten omarmen? Dan helpen we je graag om het onbenut potentieel te verzilveren!

onze aanpak

slimme
consultants

Onze consultants vervullen graag de rollen van: Change manager, Solution architect, functionele consultant, Scrum master, Product owner, trainer, productivity coach en floorwalker.

gave
tools

Wij bieden gave tools voor o.a. DiGi Fit meting, workplace analytics, gamification, snackbite learning, videoinstructie, leermanagement, serious gaming en BOT/AI integratie.

datadriven
aanpak

Een voorspelbare ‘medewerker journey’ met continu zicht op resultaat? Dat is Adoptify’s datadriven aanpak met impact door targeting en automation.

onderdeel van
SALVES GROEP

In 2006 zijn we opgericht. Adoptify maakt onderdeel uit van de Salves groep en is NEN 4400-1 gecertificeerd.

MICROSOFT
Goldpartner

Sinds 2014 zijn we meervoudig Microsoft Gold partner, en meerdere keren genomineerd als Microsoft Partner Of The Year.

meer dan 150
trackrecords

De afgelopen jaren zijn al meer dan 150 organisaties door ons ondersteund in het goed en veilig laten gebruiken van hun ICT.

Bekijk onze cases

Al sinds 2006 zorgen wij dat organisaties meer uit hun ICT halen