https://www.youtube.com/watch?v=OYfJQO45BjQ

WIJ ZIJN ADOPTIFY.

Wij zijn hét adviesbureau gespecialiseerd in de ‘New Ways of Working’ met Microsoft 365.

Bij Adoptify geloven we dat werken meetbaar productiever, slimmer en leuker kan!

Met die belofte zorgen wij al sinds 2014 dat medewerkers en organisaties digitaal fitter en vaardiger gaan werken met Microsoft technologie.

Wij hebben inmiddels meer dan 150 toonaangevende organisaties ondersteund en wij zijn meervoudig Microsoft Gold partner, Prosci certified practitioner en ‘Great Place to Work’.

Passie

Passie herken je door het enthousiasme, de bevlogenheid en de energie waarmee zaken worden opgepakt. Passie geeft motivatie en energie. Vanuit deze overtuiging zet Adoptify mensen in op basis van hun ambities en wensen.

We zijn overtuigend en ons enthousiasme werkt aanstekelijk.

Boerenverstand

Een model kan een leidraad zijn, een kapstok, een gezamenlijk uitgangspunt, een stukje houvast maar meer dan dat is het in onze ogen niet. Bij ons voert het boerenverstand de boventoon.

We zijn nuchter, relativeren en plaatsen zaken in perspectief.

Plezier

We hebben een overvolle social agenda met jaarlijkse activiteiten zoals ons teamweekend in het buitenland, een skitrip, BBQ en een meerdaags kerstevent.

Ook tijdens het werk vinden we fun en positieve energie een must. Ieder jaar krijg je zelfs de mogelijkheid om één maand vanuit Barcelona te werken, geheel verzorgd!

 

Vakmanschap

Wij kennen ons vak en versterken elkaar in ons vakmanschap. Wij maken gebruik van elkaars talenten en inspireren elkaar. Ontwikkelingen binnen ons vakgebied worden door onze Adoptifiers op de voet gevolgd.

Wij willen de beste in ons vak zijn.

Al sinds 2014 zorgen wij dat organisaties meer uit hun Microsoft tools halen.

Wij zoeken jou!

Wij willen voor jou een topwerkgever zijn. Daarom investeren we in talent en doen we er alles aan om je te laten groeien in jouw vak. Wil je aan de slag voor gave opdrachten en projecten? Kijk je ernaar uit om jezelf onbeperkt te kunnen ontwikkelen? En werk je graag met toffe collega’s? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures.

Toon alle vacatures!Bekijk ons team!