wie
we
zijn

Wij gaan door waar anderen stoppen

Adoptify Technology BV is een adviesbureau gespecialiseerd in nieuwe manieren van werken met MS Teams en Microsoft 365. Wij zorgen voor meetbare productiviteitswinst door het slim inzetten en omarmen van nieuwe werkstijlen.

Als meervoudig Microsoft Gold partner heeft de techniek geen geheimen voor ons. Met onze change management specialisatie zetten we de medewerkers centraal en zorgen we dat techniek wordt omarmd. Met Serious Productivity automatiseren wij veelvoorkomende administratieve handelingen. Zo maken wij werken meetbaar slimmer, productiever en leuker!

Zet je organisatie echt aan

Accepteer jij het ook niet dat slechts 10% gebruik wordt gemaakt van je ICT middelen? Wil je jouw organisatie ICT echt laten omarmen? Dan helpen we je graag om het onbenut potentieel te verzilveren!

onze aanpak

slimme
consultants

Onze consultants vervullen graag de rollen van: Change manager, Solution architect, Adoptie consultant, functionele consultant, Scrum master, Product owner, trainer, productivity coach en floorwalker.

digitale
versnellers

Adoptify heeft een aantal versnellers waarmee je organisatie tegen een heldere investering en in korte tijd meetbaar productiever gaat werken met MS Teams en Microsoft 365.

consultancy
diensten

Wij blinken uit in de introductie, on-boarding en adoptie van MS Teams en Microsoft 365. We hebben onze consultancy gestandaardiseerd in zes diensten.

onderdeel van
SALVES GROEP

In 2006 zijn we opgericht. Adoptify maakt onderdeel uit van de Salves groep en is NEN 4400-1 gecertificeerd.

MICROSOFT
Goldpartner

Sinds 2014 zijn we meervoudig Microsoft Gold partner, en meerdere keren genomineerd als Microsoft Partner Of The Year.

meer dan 150
trackrecords

De afgelopen jaren zijn al meer dan 150 organisaties door ons ondersteund in het goed en veilig laten gebruiken van hun ICT.

Bekijk onze cases

Al sinds 2006 zorgen wij dat organisaties meer uit hun Microsoft tools halen.