word
adoptifier

Werken bij Adoptify = meer dan een baan!

 • Uitdagende opdrachten op alle denkbare onderdelen van het Microsoft 365 platform
 • Zorgen dat toonaangevende organisaties echt meetbaar productiever, slimmer en leuker gaan werken
 • Samenwerken aan projecten en volop sparren met collega’s om elkaar steeds beter te maken
 • Jezelf blijven ontwikkelen met o.a. talentcoaching en onbeperkt opleidingsbudget voor certificaten en persoonlijke groei
 • Scale-up! Je krijgt alle ruimte om inhoud te geven aan jouw en onze groeiambitie
De basis is goed geregeld
GOED
SALARIS EN BONUS
EIGEN
DEVICES
LEASE AUTO OF
MOBILITEITSREGELING
27
VAKANTIEDAGEN
GROEI DOOR ONS
ONBEPERKT STUDIEBUDGET
SOCIAL EVENTS
BINNEN- EN BUITENLAND
Wil jij de toekomst van werken vormgeven?

Dan bieden wij volop kansen

 • Kan jij organisaties meetbaar productiever, slimmer en leuker laten werken met MS 365?
 • Kan jij organisatievraagstukken omzetten in heldere oplossingen met een agile aanpak?
 • Ben je een overtuigende Consultant met passie en visie op de mogelijkheden die MS 365 biedt?
 • Weet jij welke diensten er nodig zijn en wil je deze (door)ontwikkelen?  
 • Of wil jij als Lead Consultant het voortouw nemen voor de groei van jouw Chapter?
neem contact met mij op
ONZE VACATURES

Lead
Consultants

Vacature Lead Consultant - Solution Architect MS 365

Weet jij als geen ander oplossingen te ontwerpen en projecten vorm te geven met MS 365? Weet jij klanten te inspireren? Wil jij het voortouw nemen, collega consultants naar een hoger niveau coachen en een tof team opbouwen? Dan is dit is je kans als Lead Consultant om een eigen Chapter te ontwikkelen.

Vacature Lead Consultant – Powerplatform

Weet jij alles van Citizen Development en no/low code development. Heb je al behoorlijk wat ervaring met PowerApps? Zie je de marktkansen? Wil jij het voortouw nemen, collega consultants naar een hoger niveau coachen en een tof team opbouwen? Dan is dit is je kans als Lead Consultant ons Chapter PowerPlatform te ontwikkelen.

Vacature Lead Consultant – Change & Adoptie

Ben jij een ervaren strateeg op het gebied van change management? Ben je tech savy en ervaren met MS 365? Weet je al veel van Workplace Analytics en MS Viva? Wil je het beste adoptie team en bijbehorende programma’s van Nederland ontwikkelen? Dan is dit je kans als Lead Consultant van onze Chapter Adoptie en Change management!

Consultants

Vacature Consultant – Social Intranet, SharePoint en Teams

Gaat jouw hart sneller kloppen van SharePoint in combinatie met Teams. Weet jij nu alles al van Viva? Wil je opdrachtgevers Social maken o.b.v. de Microsoft Best Practises? Wordt dan Consultant bij Adoptify en sluit je aan bij de chapter Social Intranet!

Vacature Consultant – Microsoft 365

Heeft MS 365 geen functionele en/of technische geheimen voor jou? Weet jij de meest passende oplossing te realiseren. Kan je beheerders en gebruikers trainen en coachen in bv basis inrichting, governance en migratie? Wordt dan Consultant bij Adoptify!

Vacature Consultant – Powerplatform

Wil jij opdrachtgevers echt productiever maken en de veelvoorkomende administratieve handelingen automatiseren? Ben jij nu al thuis in alles van het Power Platform? Wordt dan Consultant bij Adoptify en sluit je aan bij de chapter PowerPlatform!

Overige functies

Vacature HR Talent Manager

Krijg jij energie van talent werven, inspireren, tot bloei brengen, (h)echte teams creëren, gesprekken voeren, structuur aanbrengen en ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is voor je collega’s en onze opdrachtgevers?

Dan is dit je kans! Wij zoeken jou! Maak samen met ons Adoptify tot the place to grow!

Over jou:

Dit kenmerkt jouw persoonlijkheid en waarden:

Wij vragen geen jarenlange ervaring als minimale  eis, maar gaan wel voor een 100%  match op  persoonlijkheid  en waarden.  Wel is het een super pré als:

 • je  ervaring hebt  met  consultancy, je bent goed bekend met agile en scrum
  (of een drive om dit  snel eigen te maken);
 • je relevante Microsoft en  Project  Management certificering hebt
  (of je bent bereid die snel te behalen);
 • je minimaal beschikt over HBO werk-/denkniveau;
 • je woonachtig bent  in de buurt van  één  van onze twee  clubhuizen
  (dus  Randstad, Utrecht of Noord-Brabant).

Dit zijn jouw waarden:

 • Vakmanschap – Je wil de beste in je vak zijn.
 • Passie – Je hebt een overtuiging en weet mensen hiervoor te enthousiasmeren.
 • Plezier – Je vindt fun en positieve energie in het werk belangrijk.
 • Boerenverstand – Je bent nuchter, kan goed relativeren en zaken in perspectief plaatsen.

 

Dit kenmerkt jouw persoonlijkheid:

 • Je bent een aanpakker en wil continu blijven ontwikkelen.
 • Je bent ondernemend en probeert graag nieuwe dingen.
 • Je bekijkt uitdagingen met een positieve blik  en bent oplossingsgericht.
 • Je bent klant- en servicegericht.
 • Je hebt uitstekende  communicatieve vaardigheden, planmatigheid, organisatiesensitiviteit en resultaatgerichtheid.

Oja, bijna vergeten…

 • Je vindt naast samenwerken, samen plezier maken ook heel belangrijk!
 • Je hebt gevoel voor humor.
 • Je werkt uiteraard hybride, dus soms thuis, soms vanuit onze clubhuizen, soms bij de klant en soms bij Microsoft.
 • En onze activiteiten zoals borrels, uitjes en skitrips  wil jij echt niet missen.

Wat wil je weten over Adopitify
voordat we gaan kennismaken?

Adoptify ‘a great place to grow!’

Sinds 2015 is Adoptify al pionier op het gebied van MS 365 en de adoptie daarvan. Wij zijn al jaren oprij meervoudig Microsoft Gold Partner en bedienen met een team van ca. 20 experts midden en grootzakelijke organisaties in heel Nederland. Wij werken vanuit 2 clubhuizen te Halfweg (regio Amsterdam/Haarlem) en te Helvoirt (regio Den-Bosch).

We helpen organisaties binnen de overheid, hightechindustrie, financiële sector, energie, woningbouwcoöperaties en de zorg om hun ‘way of working’ met MS365 te verbeteren. Denk dan aan organisaties als Loodswezen, verschillende gemeentes o.a. Breda, Den Haag, Rotterdam en Heemskerk, Van Lanschot bankiers, ING, Universitair Medisch Centrum Utrecht, Cogas, Enexis en Woonzorg Nederland.

Het is onze ambitie om alom (h)erkend te worden als het full-service bureau om werken met MS 365 meetbaar productiever te maken. Voor onze verdere groei en toenemende klantvraag is er ruimte voor nieuwe collega’s die onze ambitie en waarden delen en met ons mee willen groeien.

Wij zoeken per direct consultants en lead consultants die matchen op onze waarden: vakmanschap, passie, plezier en bovenal boerenverstand.

Het team & cultuur

Adoptify is een ultra platte organisatie met directe lijnen. Als scale-up zijn we volop in ontwikkeling. Wij zijn momenteel met ca. 20 collega’s. Iedereen is verschillend maar wordt gelijkwaardig behandeld.

Onze organisatie past bij het werken in de 21ste eeuw. Wij hebben een open en transparante werkcultuur. Informatie staat open en resultaten zijn allemaal inzichtelijk waardoor we gericht werken aan het succes. Korte lijnen, geen hiërarchie of micromanagement door het Management. Gezamenlijk ondernemen en groeien. Wij werken met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.

Wij zijn trots op onze klanten, we zijn trots op de relatie met Microsoft en binnen Adoptify zijn we trots op hoe we elkaar uitdagen en beter maken. Wij vieren successen en leren van fouten.

Chapters en focus

Adoptify is opgedeeld in ‘Chapters’. Ieder chapter is een virtuele organisatie die zich richt op een onderdeel van MS 365, zoals Social Intranet, Security & Governance, PowerPlatform, Migratie en natuurlijk Adoptie. Consultants kiezen één of meerdere chapters als basis voor hun opdrachten en om zich te verbreden qua kennis.

Ieder Chapter wordt geleid door een Lead Consultant die meewerkend voorman is. De Lead Consultant zet qua inhoud en aanpak de lijnen uit. Samen met het MT, de ander Lead Consultants en HR Talent Management zorgt de Lead Consultant voor succes van Adoptify in het algemeen en zijn chapter in het bijzonder.

Voor projecten gebruiken we onze projectmethode: Team It Up! Op een agile manier werken we met onze opdrachtgevers samen als één multidisciplinair team. Alle activiteiten en voortgang houden we centraal bij in onze DevOps omgeving. Wel zo fijn om op een uniforme en heldere manier projecten te kunnen uitvoeren zonder verrassingen achteraf.

Adoptify heeft ook verschillende ‘digitale versnellers’, dit zijn diensten die direct ingezet kunnen worden. Denk hierbij aan onze DiGi Fit index Scan, Security en Governance Scan, Adopt-on Support Bot en complete adoptie portalen en HUB’s. De digitale versnellers hebben interne Product Owners die zorgen dat de diensten goed geleverd kunnen worden en we ze continu doorontwikkelen.

Veel contact en gezamenlijke activiteiten

 • Ieder kwartaal een kwartaal dag (met overnachting)
 • Iedere maand een kennissessie
 • Iedere maandag een weekstart met het gehele team
 • Project evaluaties om te leren en te verbeteren
 • Een buddy programma voor nieuwe collega’s
 • Met kerst een meerdaags event met je partner
 • Mid summer BBQ
 • Ieder jaar een buitenland weekend
 • Jaarlijkse skitrip
 • En vast nog een paar zaken die we hier vergeten zijn te vermelden

Goede beloning en bonus

Groeien in je vak, opdrachtgevers blij maken, Adoptify laten excelleren en een mooie beloning voor al je harde werk als tegenprestatie. Voor ons de normaalste zaak van de wereld.

We bieden een goed vast maandsalaris. Per kwartaal kan je een bonus verdienen voor je declarabele en groei bijdrage. En uiteraard worden al je onkosten netjes vergoed.

Per kwartaal kijken we naar jouw groei en bijdrage. Als je een flinke stap hebt gezet in je ontwikkeling doen we direct boter bij de vis. Je hoeft dus niet voor een salarisverhoging 12 maanden te wachten.

What’s in it for me?

 • Direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • Goed salaris en 4x per jaar de mogelijkheid een stap te maken in je loon.
 • Een bonus per kwartaal voor jouw declarabele uren en de groei bijdrage die jij realiseert.
 • Vaste maandelijkse onkostenvergoeding en al je zakelijke declaraties worden vergoed.
 • Tijdens de Corona beperkingen een extra bijdrage voor thuiswerk-kosten en via bruikleen een bureau, stoel en beeldscherm.
 • Keuzevrijheid om type laptop en mobiele telefoon naar eigen inzicht te kiezen.
 • Alle vrijheid om te kiezen tussen een mobiliteitsregeling of leaseauto.
  Type leaseauto volledig naar eigen keuze te bepalen.
 • 27 vakantie dagen per jaar.
 • Een onbeperkt studiebudget en je krijgt tijd en ruimte om je inhoudelijk te ontwikkelen.
 • Deelname aan congressen en vele social events in binnen- en buitenland.
 • En verder is alles op basis van ‘boerenverstand’ bespreekbaar.
Solliciteren?

We maken liever meteen kennis

Vergeet de sollicitatieprocedures, cv’s en motivaties. Wij doen het net even anders. Waarom niet gewoon meteen een kennismakingsgesprek inplannen? Vul het formulier in, dan nemen we contact met je op. Of mail/bel/app naar Michiel Willemse

Michiel
Willemse

inspirator en directeur

@ michiel@adoptify.nl
tel 06-53870145

Je bent geïnteresseerd. Wat kan je allemaal verwachten?