word
adoptifier

Adoptie en Change Management

Wat ga je doen als Productivity Coach, Regisseur of Lead Consultant Adoptie? Onderstaande checklist geeft je een inkijkje in de werkzaamheden:

Als consultant weet jij te zorgen dat nieuwe technologie wordt omarmd binnen een organisatie. Je krijgt hiervoor veel gave tools ter beschikking, o.a. Digi Fit Index scan, HUB, BOT, Leer Management Systeem en specifieke trainingsmaterialen.

Je werkt nauw samen met een team van collega’s: Lead Consultants, regisseurs, product owners, productivity coaches, functioneel specialisten, beheerders maar ook met ontwikkelaars, migratie- en infraspecialisten.

Je opdrachtgevers zijn veelal grote organisaties in Nederland en soms ook internationaal. Je werkt projectmatig aan on-boarding en adoptie en bent vaak per opdrachtgever 3 tot 6 maanden actief.

Eigenlijk zit je nooit alleen op een klus, maar vaak met een team van collega’s. Veelal ben je parallel bij meerdere opdrachten betrokken. Je werk is dus heel veelzijdig.

Regelmatig stem je met jouw ‘chapter’ af over de nieuwste ontwikkelingen en investeren jullie tijd en middelen in de doorontwikkeling van onze methodiek en tools.

Spreekt dit je aan? Delen we ambities? En wil je graag samen met ons verder groeien? Graag komen we dan met jou in contact!

Nee. Ik wil jullie eerst beter leren kennen.

Wil je voordat je solliciteert eerst low key kennis maken met Adoptify? – kijk dan eens op onze community en neem deel aan een van onze events!

>> meer over adopt on

Heel interessant allemaal,
ik wil graag nader kennismaken!

Zie je de match? Twijfel niet en laat ons jouw interesse weten via dit formulier.

neem contact met mij op!

Tja,… Klinkt goed,
maar niet nu, misschien later?

Mocht je vragen hebben of op de hoogte gehouden worden over ons vacature-aanbod, stuur dan je vragen en/of interesse direct naar recruitment@adoptify.nl.

Steeds vaker worden wij door organisaties gevraagd mee te denken met hun adoptie en change management strategie. Daarom zoeken wij ambitieuze consultants die met ons mee willen groeien.

Ben jij de nieuwe Adoptifier in de rol van Adoptie en Change Management consultant of zelfs als Lead Consultant?

Welke rol past bij jouw ambitie en ervaring?

Productivity coach

Als Productivity Coach heb je een HBO+ opleiding en 2 tot 5 jaar relevante consultancy ervaring. In deze rol ben je werkzaam in een afwisselende functie waarin je grootzakelijke organisaties en haar medewerkers helpt in het omarmen van technologie. Dit doe je door onze opdrachtgevers te adviseren, ondersteunen en coachen naar slimmer, leuker en productiever gebruik van Office 365 en de moderne werkplek.

Je bent zowel coördinator, adviseur als coach voor de klant in de introductie, on-boarding en adoptie van Office 365. Samen met de opdrachtgever zorg je dat migratie, configuratie, training en on-boarding goed verloopt.
Je bent je continue aan het ontwikkelen. Dus volg je veel verschillende trainingen (change en Microsoft) en word je bekwaam in verschillende projectmanagement methodieken zoals o.a. Agile, Prosci en LEAN.

Product owner en regisseur

Jij als Product Owner hebt een HBO+ opleiding en 5 tot 8 jaar relevante consultancy ervaring. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het succes van Office 365 en de Modern Workplace bij onze grootzakelijke opdrachtgevers. Als ‘Product owner’ zorg jij voor de regie over een adoptie programma, jij initieert activiteiten die leiden tot verbetering van de digitale fitheid en continue innovatie met Microsoft 365. Uiteraard gebruik je zo veel mogelijk de Adoptify methodiek (DiGi Fit Programma) en al onze gave tools.
Je scherpt continue je kennis aan en volgt veel trainingen. Geregeld ga je naar congressen. Je krijgt ruimte om te investeren in de ontwikkeling van onze tools en methodieken. Geregeld schrijf je mee aan offertes en aanbiedingen. Naast je opdrachten kan je ook de verantwoordelijkheid nemen voor een van onze gave tools. Jij bent hiervoor binnen en buiten de organisatie dan het primaire aanspreekpunt.

Lead Consultant Adoptie en Change Management

Als Lead Consultant ga je nog een stap verder in relevante ervaring en krijg je naast eigen opdrachten veel meer verantwoordelijkheid. In deze rol word je (mede) verantwoordelijk voor de diensten en aanpak. Jij borgt dat alle consultants de juiste kennis en ervaring hebben. Je bent aan de voorkant van projecten commercieel betrokken en tijdens de realisatie zorg je dat we leveren wat we hebben beloofd.
Jij krijgt alle ruimte om jezelf tot de trusted advisor op het gebied van Adoptie en Change Management te ontwikkelen. Neemt regelmatig deel aan alle (internationale) relevante congressen. Ontwikkel met het team van consultants onze methodiek en schrijf geregeld blogs over jouw visie en ervaringen. Natuurlijk ga je er voor om een MVP te worden en ga je geregeld spreken op seminars en Microsoft events.

Ons Aanbod

Uiteraard hebben wij goede arbeidsvoorwaarden maar nog belangrijker is dat wij jou een omgeving willen bieden waar jij kan groeien. Een omgeving waar je zelf richting kan geven en heel veel zelf kan bepalen. Een omgeving waar jij straks als je in het bejaardentehuis achter de geraniums zit met veel plezier op terug kijkt.
Wij vinden het belangrijk om jou met boerenverstand gebalanceerd werk te bieden. Hier wordt hard gewerkt maar net zo hard gelachen. Wij zijn niet vies van investeren en zeker ook niet van goed verdienen.

Wat biedt Adoptify jou?

• Direct een aanstelling voor onbepaalde tijd;
• Een goed vast salaris passend bij de rol en ervaring;
• Een jaarlijkse variabele beloning op basis van het bedrijfsresultaat en jouw bijdrage;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. 27 vakantiedagen;
• Persoonlijk advies over hoe je pensioen het beste kunt inregelen passend bij jouw situatie;
• Volop vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf, jouw functie en Adoptify verder te ontwikkelen;
• Onbeperkt trainings- en opleidingsbudget;
• Lease auto of mobiliteitsregeling;
• Onkostenvergoeding;
• Laptop en telefoon naar keuze;
• Iedere maandagochtend een ‘keek op de week’ call met het gehele team;
• 4 keer per jaar een inhoudelijke kwartaaldag en iedere maand kennissessies;
• Vele jaarlijkse events zoals o.a. midzomerbrunch, een lang teamweekend weg naar buitenland, Team BBQ, Sinterklaasfeest en het meerdaagse kerstevent met je partner.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Wil je meer weten?
Schroom niet en stuur een e-mail naar recruitment@adoptify.nl

Tot slot: Hoe werkt de selectieprocedure?

• Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent via sollicitatie formulier, telefoon of e-mail;
• Wij nemen dan snel contact met je op en plannen een kort gesprek in. Dat kan op ons clubhuis te Helvoirt, ergens in het land, per telefoon maar ook via MS Teams;
• We plannen vervolgens een dagdeel met interviews bij ons in het clubhuis. Je spreekt met de directeur, met de manager operations en een aantal van je toekomstige collega’s;
• Als voorbereiding vragen we je een casus voor te bereiden om te testen hoe jouw aanpak er uit ziet en hoe je in de wedstrijd zit;
• Na de interviews laten we je direct weten of we met je verder gaan. Als iedereen positief is dan doen we je zelfs direct een passend aanbod.

Ik zie de match!!! Neem maar contact met mij op,...

Je hebt gesolliciteerd. Hoe gaat de sollicitatie nu verder?

Zet je organisatie echt aan

Accepteer jij het ook niet dat slechts 10% gebruik wordt gemaakt van je ICT middelen? Wil je jouw organisatie ICT echt laten omarmen? Dan helpen we je graag om het onbenut potentieel te verzilveren!