word
adoptifier

Word Adoptifier! – Adoptie en Change management consultant

Ben jij de nieuwe Adoptifier die gaat voor de rol van Adoptie en Change management consultant?

Heb jij van nature de drive om technologie uit te leggen? Open jij bij anderen de ogen voor nieuwe mogelijkheden? Ben jij een creatieve geest die ICT-mogelijkheden weet te vertalen tot nieuwe manieren van werken?

Word jij ook zenuwachtig als je ziet dat slechts 10% van de ICT mogelijkheden wordt gebruikt? Kent Microsoft Office 365 technisch en/of functioneel geen geheimen voor jou?

Ben je (of wil je) gecertificeerd change management expert, zoals Prosci practitioner?

Wil je voorop lopen, pionieren, leren en samen met collega’s zorgen dat onze opdrachtgevers nieuwe ICT echt omarmen?

Als je antwoord ‘ja’ is op deze vragen dan ben jij zeker een Adoptifier. Maar past de rol van Adoptie en Change management consultant bij jouw ambities?

Nee. Ik wil jullie eerst beter leren kennen

Wil je voordat je solliciteert eerst low key kennis maken met Adoptify? – kijk dan eens op onze community en neem deel aan een van onze events!

>> meer over adopt on

Ja, ja, ja, ja, ja…
waar kan ik tekenen

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Twijfel niet en solliciteer via dit formulier.

solliciteer direct

Tja…
Klinkt goed, maar ik heb nog vragen

Voor meer informatie stuur je het beste een e-mail via recruitment@Adoptify.nl

Wij zijn – als uitbreiding op ons team - op zoek naar een nieuwe type consultant. Een specialist die de brug kan slaan tussen business, organisatie, change management en bovenal de techniek. Je krijgt veel gave tools ter beschikking, o.a. Digi Fit IndexTM scan, Succes BOT en Leer Management Systeem en challenges als content. Je werkt nauw samen met een team van collega’s: regisseurs, product owners, productivity coaches, functioneel beheerders maar ook met ontwikkelaars, migratie- en infraspecialisten.

Welke rol past bij jouw ambitie en ervaring?

Productivity coach

De Productivity Coach heeft een HBO+ opleiding en 2 tot 5 jaar relevante consultancy ervaring. In deze rol ben je werkzaam in een afwisselende functie waarin je de digitale fitheid van organisaties (grootzakelijke organisaties) en haar medewerkers coördineert en stimuleert. Jij zorgt er voor dat nieuwe technologie wordt omarmd. Dit doe je door onze opdrachtgevers te adviseren, ondersteunen en coachen naar slimmer, leuker en productiever gebruik van Office 365 en de moderne werkplek.
Je bent zowel coördinator, adviseur als coach voor de klant in de introductie, on-boarding en adoptie van Office 365. Samen met de opdrachtgever zorg je dat migratie, configuratie en on-boarding goed verloopt. Vervolgens ga je aan de slag met de digitale fitheid van de organisatie en haar medewerkers.

Product owner en regisseur

De Product owner heeft een HBO+ opleiding en 5 tot 8 jaar relevante consultancy ervaring. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het succes van Office 365 bij onze opdrachtgevers (grootzakelijke organisaties). Als ‘Platform owner’ zorg jij voor een programma en uitvoering, die leiden tot verbetering van de digitale fitheid en continue innovatie met Office 365.

JAAAAA!!! ik wil nu direct solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png.