word
adoptifier

Word Adoptifier! – Functioneel Office 365 consultant

Ben jij de nieuwe Adoptifier die gaat voor de rol van Functioneel consultant Office 365? Doe onderstaande checklist en ontdek het zelf!

Heb jij van nature de drive om technologie uit te leggen? Open jij bij anderen de ogen voor nieuwe mogelijkheden? Ben jij een creatieve geest die ICT mogelijkheden weet te vertalen tot nieuwe manieren van werken?

Kent Microsoft Office 365 technisch en/of functioneel geen geheimen voor jou?

Ben je de specialist (of wil je dat worden) in een van de workloads van Office 365, zoals MS Teams, Flow of Power BI? Wil je over jouw specialisme bloggen, vloggen en/of spreken op events?

Als je antwoord ‘ja’ is op deze vragen dan ben jij zeker een Adoptifier.

Nee. Ik wil jullie eerst beter leren kennen

Wil je voordat je solliciteert eerst low key kennis maken met Adoptify? – kijk dan eens op onze community en neem deel aan een van onze events!

>> meer over adopt on

Ja, ja, ja, ja, ja…
waar kan ik tekenen

Gaat jouw hart hier sneller van kloppen? Twijfel niet en solliciteer via dit formulier.

solliciteer direct

Tja…
Klinkt goed, maar ik heb nog vragen

Voor meer informatie stuur je het beste een e-mail via recruitment@Adoptify.nl

In deze functie ben jij de expert voor Office 365 in het algemeen en een specifiek onderdeel in het bijzonder (bijvoorbeeld: MS Teams, SharePoint, OneDrive). Jij zorgt dat Office 365 bij onze opdrachtgevers (grootzakelijke organisaties) goed wordt ingezet en passend wordt ingericht. Dit doe je door onze opdrachtgevers te adviseren en te ondersteunen bij migratie en configuratie.

Je bent als specialist de adviseur voor de klant in het goed en passend uitrollen en configureren van Office 365 en/of de onderliggende workloads. Je hebt al vele jaren ervaring met Office 365. Je kent de product roadmap als geen ander. Office 365 heeft functioneel (en technisch) geen geheimen voor jou. Uiteraard heb je de relevante certificering al enige tijd in de pocket.

Je inspireert opdrachtgevers en collega’s met jouw kennis over specifieke Office 365 producten. Je houdt iedereen scherp op veranderingen en vernieuwing. Je werkt nauw samen met een team van collega’s zoals regisseurs, productivity coaches, functioneel beheerders maar ook met ontwikkelaars, migratie- en infraspecialisten.

JAAAAA!!! ik wil nu direct solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, jpg, png.