word
adoptifier

Technisch consultancy Microsoft 365

Wat ga je doen als Technisch Consultant of Lead Consultant? Onderstaande checklist geeft je een inkijkje in de werkzaamheden:

Als technical consultant kent Microsoft 365, SharePoint, MS Teams, Azure, Flow, security en/of device management (Intune / MOM) geen geheimen voor jou.

Je werkt projectmatig aan de technische implementatie,  migratie en inrichting van Microsoft 365.

Vaak ben je per opdrachtgever 3 tot 6 maanden actief. Eigenlijk zit je nooit alleen op een klus, maar vaak met een team van collega’s. 

Veelal ben je parallel bij meerdere opdrachten betrokken. Je werk is dus heel veelzijdig.

Regelmatig stem je met jouw ‘chapter’ af over de nieuwste ontwikkelingen en investeren jullie in kennis en proposities.

Spreekt dit je aan? Delen we ambities? En wil je graag samen met ons verder groeien? Graag komen we dan met jou in contact!

Nee. Ik wil jullie eerst beter leren kennen

Wil je voordat je solliciteert eerst low key kennis maken met Adoptify? – kijk dan eens op onze community en neem deel aan een van onze events!

>> meer over adopt on

Heel interessant allemaal,
ik wil graag nader kennismaken

Zie je de match? Twijfel niet en laat ons jouw interesse weten via dit formulier.

neem contact met mij op

Tja,… Klinkt goed,
maar niet nu, misschien later?

Voor meer informatie stuur je het beste een e-mail via recruitment@Adoptify.nl

Technical Consultant

Jij als Technical Consultant hebt een relevante HBO+ opleiding en 2 tot 6 jaar relevante ervaring. Door voorop te lopen met je technische Microsoft 365 kennis, zie jij kansen en oplossingen om werkprocessen van onze klanten (grootzakelijke organisaties) te vereenvoudigen en te versnellen. Je bent voor de klant het technisch geweten voor alle vraagstukken bij migratie, integratie, configuratie en maatwerk.

Je hebt al enige jaren ervaring met Microsoft 365. Je kent de product roadmap als geen ander en weet hier proactief op in te spelen. Uiteraard heb je de relevante certificering al in de pocket.

Je werkt nauw samen met een team van collega’s: regisseurs, productivity coaches en functioneel beheerders, maar ook met ontwikkelaars, migratie- en infraspecialisten. Hiermee creëer je meerwaarde bij onze klanten en helpt ze de business behoefte te realiseren door middel van het slim en goed inzetten van het Microsoft 365 platform en met de focus op MS Teams en Flow.

Lead Consultant

Als Lead Consultant ga je nog een stap verder in relevante ervaring en krijgt naast je eigen opdrachten veel meer verantwoordelijkheid. In deze rol word je (mede) verantwoordelijk voor projecten en kennisontwikkeling. Jij zorgt dat we waar maken wat we met projecten beloven. En je zorgt er voor dat alle consultants de juiste kennis en ervaring hebben. Je bent aan de voorkant van projecten commercieel betrokken en tijdens de realisatie zorg je dat we leveren wat we hebben beloofd.

Jij krijgt alle ruimte om jezelf tot de een trusted advisor op het gebied van MS Teams of de andere workloads te ontwikkelen. Je neemt regelmatig deel aan (internationale) relevante congressen. Ontwikkel met het team van consultants projecten, PoC’s en demo’s. Je schrijft geregeld blogs over jouw visie en ervaringen. Natuurlijk ga je er voor om een MVP te worden en ga je geregeld spreken op seminars en Microsoft events.

Ons Aanbod

Uiteraard hebben wij goede arbeidsvoorwaarden maar nog belangrijker is dat wij jou een omgeving willen bieden waar jij kan groeien. Een omgeving waar je zelf richting kan geven en heel veel zelf kan bepalen. Een omgeving waar jij straks als je in het bejaardentehuis achter de geraniums zit met veel plezier op terug kijkt.
Wij vinden het belangrijk om met boerenverstand jou gebalanceerd werk te bieden. Hier wordt hard gewerkt maar net zo hard gelachen. Wij zijn niet vies van investeren en zeker ook van goed verdienen.

Wat biedt Adoptify jou?

• Direct een aanstelling voor onbepaalde tijd;
• Een goed vast salaris passend bij de rol en ervaring;
• Een jaarlijkse variabele beloning op basis van het bedrijfsresultaat en jouw bijdrage;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. 27 vakantiedagen;
• Persoonlijk advies over hoe je pensioen het beste kunt inregelen passend bij jouw situatie;
• Volop vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf, jouw functie en Adoptify verder te ontwikkelen;
• Onbeperkt trainings- en opleidingsbudget;
• Lease auto of mobiliteitsregeling;
• Onkostenvergoeding;
• Laptop en telefoon naar keuze;
• Iedere maandagochtend een ‘keek op de week’ call met het gehele team;
• 4 keer per jaar een inhoudelijke kwartaaldag en iedere maand kennissessies;
• Vele jaarlijkse events zoals o.a. midzomerbrunch, een lang teamweekend weg naar buitenland, Sinterklaasfeest en het meerdaagse kerstevent met je partner.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature? Wil je meer weten?
Schroom niet en stuur een e-mail naar recruitment@adoptify.nl

Tot slot: Hoe werkt de selectieprocedure?

• Laat ons weten dat je geïnteresseerd bent via sollicitatie formulier, telefoon of e-mail;
• Wij nemen dan snel contact met je op en plannen een kort gesprek in. Dat kan op ons clubhuis te Helvoirt, ergens in het land, per telefoon maar ook via MS Teams;
• We plannen vervolgens een dagdeel met interviews bij ons in het clubhuis. Je spreekt met de directeur, met de manager operations en een aantal van je toekomstige collega’s;
• Als voorbereiding vragen we je een casus voor te bereiden om te testen hoe jouw aanpak er uit ziet en hoe je in de wedstrijd zit;
• Na de interviews laten we je direct weten of we met je verder gaan. Als iedereen positief is dan doen we je zelfs direct een passend aanbod.

Ik zie de match!!! Neem maar contact met mij op,...

Je hebt gesolliciteerd. Hoe gaat de sollicitatie nu verder?

Zet je organisatie echt aan

Accepteer jij het ook niet dat slechts 10% gebruik wordt gemaakt van je ICT middelen? Wil je jouw organisatie ICT echt laten omarmen? Dan helpen we je graag om het onbenut potentieel te verzilveren!