word
adoptifier

Vacature: (HR) Talent Manager

Krijg jij energie van talent tot bloei brengen, (h)echte teams creëren, gesprekken voeren, structuur aanbrengen en ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is voor je collega’s en onze opdrachtgevers? En heb je als pre ook nog eens aantoonbare passie voor Microsoft 365 en/of ervaring om werken voor onze opdrachtgevers productiever, slimmer en leuker te maken? Dan is deze baan als Talent Manager op jouw lijf geschreven.

Wij geloven dat in het ‘nieuwe digitaal normaal’ niet de techniek maar de mens onderscheidend is. Het adopteren van nieuwe manieren van werken en gebruiken van digitale mogelijkheden bepaalt het succes van een organisatie. Dat succes ontstaat alleen door bevlogenheid en binding.

Het aantrekken van talent en het behouden is voor jou belangrijk. Daarin ga je aan de slag met ons employer brand, candidate experience, en gebruik jij jouw ideeën om talent te werven en collega’s te binden, te boeien en te laten groeien.

Je bent verantwoordelijk voor het werving- en selectieproces en zorgt dat we het juiste talent weten te binden, boeien en laten groeien;

Je bepaalt met de Lead Consultants welk talent en competenties we moeten ontwikkelen;

Je coacht collega’s op hun persoonlijke en professionele ontwikkeling;

Je neemt de regie op inspirerende kennis-uitwisseling door o.a. het organiseren van kennissessies, kwartaaldagen en deelname aan (internationale) congressen;

Je stemt regelmatig met onze opdrachtgevers af over lopende inzet, planning en sta je garant voor de kwaliteit van onze projecten, diensten en collega’s;

Je creëert samen met ons een cultuur van samenwerking, innovatie en ondernemerschap.

Spreekt dit je aan? Delen we ambities? En wil je graag samen met ons verder groeien? Graag komen we dan met jou in contact!

Nee. Ik wil jullie eerst beter leren kennen.

Wil je voordat je solliciteert eerst low key kennis maken met Adoptify? – kijk dan eens op onze community en neem deel aan een van onze events!

>> meer over adopt on

Heel interessant allemaal,
ik wil graag nader kennismaken!

Zie je de match? Twijfel niet en laat ons jouw interesse weten via dit formulier.

neem contact met mij op!

Tja,… Klinkt goed,
maar niet nu, misschien later?

Mocht je vragen hebben of op de hoogte gehouden worden over ons vacature-aanbod, stuur dan je vragen en/of interesse direct naar recruitment@adoptify.nl.

Wie ben jij?
Talent heb je en herken je op mijlenverre afstand! Je weet mensen te binden, te boeien en te laten groeien. Je hebt een HBO+ opleiding en al enige jaren ervaring in consultancy als bijvoorbeeld HR-manager, Field Manager, Delivery Manager of vanuit een rol in de commercie.
Het allerbelangrijkste vinden we dat je:
• Over een aanstekelijke vorm van inspiratie beschikt;
• Open, energiek en zelfstartend bent;
• Altijd het overzicht bewaart, organisatietalent hebt en niet snel in paniek raakt;
• Beschikt over een growth mindset en jezelf en Adoptify blijft ontwikkelen;
• Goed kan lachen, ook om flauwe grappen.

5 redenen waarom deze job iets voor jou is:

• Je krijgt een managementpositie binnen een ambitieuze scale-up.
• Je krijgt alle ruimte voor jouw ambitie en de middelen om echt het verschil te kunnen maken;
• Ontzettend leuke collega’s met wie je graag een borrel drinkt. Inspirerende maandelijkse kennissessies en kwartaaldagen. En als extra een jaarlijkse buitenlandtrip en informeel kerstevent met het hele team;
• Je hebt de beschikking over twee toffe clubhuizen (later dit jaar zullen we naast Helvoirt nog een locatie openen in de omgeving van Amsterdam);
• Tot slot een onbeperkt opleidingsbudget, marktconform salaris, bonusregeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoe verder?

Kan je niet meer slapen van deze kans? Is dit je droombaan en loop je over van ideeën?
Wacht niet langer! Laat ons je interesse horen en neem direct contact met ons op! We plannen graag een kennismaking om de synergie tussen jouw en onze plannen te bespreken.
Nog vragen? Stel ze aan Michiel via +316 53870145 / michiel@adoptify.nl of aan Jouke via +316 28623690 / jouke@adoptify.nl

Ik zie de match!!! Neem maar contact met mij op,...

Je hebt gesolliciteerd. Hoe gaat de sollicitatie nu verder?

Zet je organisatie echt aan

Accepteer jij het ook niet dat slechts 10% gebruik wordt gemaakt van je ICT middelen? Wil je jouw organisatie ICT echt laten omarmen? Dan helpen we je graag om het onbenut potentieel te verzilveren!