https://www.youtube.com/watch?v=OYfJQO45BjQ

Jochem van Niel

Chapter Lead & Microsoft 365 Consultant

Wie is Jochem?

Jochem is een gedreven en resultaatgerichte Microsoft365, MS Teams en SharePoint Consultant.    

Achtergrond 

Met meer dan 20 jaar hands-on ervaring in advies, beheer, support en migratie van SharePoint en de laatste tijd voornamelijk MS Teams is hij altijd op zoek naar de juiste technische invulling en business ondersteuning. Hij combineert ervaring en kennis van Microsoft 365 in het algemeen en OneDrive, MS Team en SharePoint in het bijzonder met een analytisch vermogen en vooral een ‘can-do-mentaliteit’.   

Kennis en expertise 

Jochem heeft zich als consultant de laatste jaren nadrukkelijk gespecialiseerd in Office365 groepen, MS Teams, SharePoint en Office 365. Hij heeft verschillende rollen vervuld in een diversiteit aan omgevingen.   

Migratie en beheer kennen geen geheimen voor hem. Hij heeft veel ervaring met en interesse in Office 365 tooling zoals data-migratie-tools als ShareGate en workflow-tools als Nintex & Flow.   

Goed om te weten

Als persoon is Jochem zeer plezierig in de omgang, communicatief is hij uitstekend in staat om stijl van communiceren (en ook de bijbehorende boodschap) af te stemmen op zijn toehoorder(s) en gesprekspartners.  

In alle gevallen een waardevolle aanvulling voor elk team.   

Laatste artikelen van Jochem van Niel