Inrichting en beheer Microsoft 365

Breng je data en apps naar de cloud

Haal alles uit Microsoft 365

Ga je overstappen op Microsoft 365 of ben je pas overgestapt? Ben je de controle kwijt of heb je het gevoel dat je meer uit Microsoft 365 kunt halen? Bij de inrichting is het van vitaal belang om te zorgen dat je Microsoft 365-tenant voldoet aan alle governance- en beveiligingsrichtlijnen. 

Adoptify helpt jou om de basis (weer) op orde te krijgen, in control te komen en continu te verbeteren. Als Microsoft Partner helpen we je de juiste keuzes maken, gebaseerd op best practices van Microsoft.  

Met een speciaal beheerabonnement ondersteunen we je bij het optimaal beheren en voortdurend verbeteren van jouw Microsoft 365-omgeving.  

Microsoft 365 beheerabonnement

Met ons flexibele, per kwartaal aanpasbare abonnement voor Microsoft 365 beheer bieden we je ondersteuning op maat. Op basis van je ambities, backlog en planning van jouw organisatie bepalen we elk kwartaal samen aan welke ondersteuning jullie behoefte hebben. Indien gewenst schalen we de ondersteuning op of af.

Het beheerabonnement voor Microsoft 365 omvat de volgende werkzaamheden: 

  • Training en coaching van de beheerders; 
  • Ondersteuning bij het doorvoeren van wijzigingen; 
  • Beantwoorden van complexe gebruikersvragen; 
  • Elk kwartaal een gezamenlijke workshop, analyse en verbeterplan. 

Samen maken we jouw beheerproces cloud-ops ready. Daarbij heeft jouw organisatie de volledige regie. Ook maken we van jouw beheerders snel experts. Zo zorgen we dat jullie het beheer snel zelf kunnen uitvoeren.  

Samen met Adoptify je Microsoft 365-beheer (verder) professionaliseren? 

Security Assesment Microsoft 365

Microsoft biedt heel veel tools en mogelijkheden om de gevoelige data die er is opgeslagen goed te beschermen. Wil je zeker weten dat de beveiliging van Microsoft 365 goed is ingeregeld? Vraag naar onze Security Assessment, een onafhankelijke manier om de cruciale functies en instellingen in Microsoft 365 te beoordelen. Dit assessment geeft snel een objectief en volledig beeld van hoe goed jouw Microsoft 365 platform is ingericht en beveiligd en hoe je eventuele kwetsbaarheden kunt verhelpen.  

Met een bewezen aanpak beoordelen we de configuratie en governance van jouw Microsoft 365-tenant. Daarbij gebruiken we een blauwdruk voor IT-validatie en Security Assessment. Een onafhankelijk assessment door één van onze specialisten is vaak al binnen een paar dagen geregeld. Zo heb je snel zekerheid over de veiligheid van je data en voorkom je onaangename verrassingen. 

Deze klanten gingen jou voor

Logo UMC Utrecht

Medewerkers Universitair Medisch Centrum werken veilig samen door versnelde uitrol van Microsoft 365

Logo woningcorporatie De Goede Woning

Nieuwe, gestructureerde werkwijze voor Woningcorporatie De Goede Woning met Microsoft 365

Een Microsoft 365-omgeving die voldoet aan alle beveiligings- en datamanagementeisen?

Laat je Microsoft 365-omgeving professioneel inrichten en beheren door Adoptify.

Scroll naar boven