Digitaal verbonden

Betrokken medewerkers

Verbeter de employee experience met Microsoft Viva

Sociaal Intranet

Steeds meer organisaties ervaren de ‘hybride paradox’: medewerkers willen meer op afstand werken en meer verbonden zijn met collega’s. Een goed sociaal intranet kan op de moderne werkplek het verschil betekenen tussen eenzaamheid en saamhorigheid.

Dashboard voor medewerkers

Via hun persoonlijke dashboard krijgen je medewerkers direct toegang tot alle belangrijke data en apps om op de hoogte te blijven van collega’s en je organisatie, Contact houden met collega’s kan via communities, waar medewerkers onder meer persoonlijke verhalen kunnen uitwisselen.

Eenvoudig beheer

Geen extra licentiekosten, eenvoudig technisch en functioneel beheer. En hoe jouw ideale digitale werkplek eruitziet, bepaal je zelf. Bijvoorbeeld door de digitale werkplek persoonlijk te maken door content en apps eenvoudig te richten op de juiste doelgroep. Zo wordt het voor iedereen interessant, van kantoorpersoneel tot eerstelijns werkers.

Workshop Sociaal Intranet

Zoek je een praktische manier om een actieplan voor jouw sociaal intranet op te stellen? Vraag naar onze workshop Sociaal Intranet. In anderhalve dag bepalen we samen hoe het sociaal intranet van jouw organisatie eruit komt te zien. Het resultaat is een praktisch plan waarmee je zelf – of als je wilt samen met Adoptify – aan de slag kunt met het inrichten van jouw sociale intranet:

1. Modern intranet: een eigentijds intranet met een logische navigatie en eenvoudig vindbare content gebaseerd op SharePoint Online.

2. Optimale employee experience: relevant voor iedereen. Naast content en nieuws biedt het sociaal intranet via een eenvoudig dashboard in Viva Connections direct toegang tot alle apps die nodig zijn voor een optimale ervaring voor jouw medewerkers.

3. Meer sociale interactie: geef iedereen in jouw organisatie een stem en stimuleer sociale contacten door de integratie van Viva Engage in de digitale werkplek.

Wil jij ook in anderhalve dag een actieplan voor jouw sociaal intranet?

Deze klanten gingen jou voor

Logo Nedasco verzekeringen

Serviceprovider Nedasco implementeert slim modern intranet met SharePoint Online

SharePoint Online: fundament voor het sociaal intranet bij de gemeente Heemskerk

Wil je ook betrokken medewerkers?

Op afstand werken en toch verbonden? Informeer naar de mogelijkheden.

Scroll naar boven