Skip to main content

Houd jij je bezig met de adoptie van de Microsoft 365-werkplek? En wil je alle ins en outs weten van een hedendaagse adoptieaanpak en hoe je van IT-adoptie een continu proces maakt? Een hogere productiviteit, betere samenwerking en een veilige werkplek is namelijk veel meer dan alleen het ‘aanzetten’ van Microsoft 365. Daarom hebben we een super informatieve, kleinschalige en praktische masterclass IT-adoptie voor je!

 

 • Wat de logische stappen zijn voor IT-adoptie: van een juiste voorbereiding en de uitvoering van je plan, tot het meten van succes en het optimaliseren van je plan.
 • Hoe je van adoptie een continu proces maakt. Regelmatig komen er nieuwe functionaliteiten bij binnen Microsoft 365 en dat vraagt om een continu lerende organisatie.
 • Welke best practices wij de afgelopen tien jaar bij diverse klanten hebben opgedaan en die ga je toepassen op jouw organisatie.
 • Zelf een IT-adoptieplan maken met daarin de fasering, een overzicht van alle stakeholders, risicoanalyse, budgetbepaling en een overzicht van alle activiteiten.
 • Een duidelijke uitleg geven aan de stakeholders – ook buiten jouw IT-organisatie – waarom participatie van groot belang is.
 • Zelf sturing geven aan de uitvoer van het IT-adoptieprogramma. Kortom, je houdt de regie op de moderne werkplek in handen.
 • Hoe je de verandering daadwerkelijk voor jouw organisatie kunt laten werken door een grondige programma-aanpak.
 • Wat wel en wat niet werkt in de verschillende fasen van het IT-adoptieproces.
 • Hoe je onze adoptieaanpak en best practices kan toepassen op jouw organisatie.

Praktische informatie

Voor wie

Voor iedereen die zich binnen een organisatie bezighoudt met de adoptie van de Microsoft 365-werkplek.

Datum

We organiseren de masterclass in september, oktober en november in 2023.  De actuele data vind je in het aanmeldformulier onderaan de pagina.

Tijd

De masterclass begint om 09:30 uur en eindigt rond 16:30 uur.

Locatie

We organiseren de masterclass  in het clubhuis van Adoptify in de Suikersilo te Halfweg. Op minder dan 3 minuten loopafstand is er een treinstation en er zijn genoeg parkeerplaatsen beschikbaar naast de Suikersilo. Je kunt hier je route plannen.

Incompany

We organiseren de masterclass IT-adoptie ook specifiek voor jouw organisatie, waar en wanneer je dat wilt. Neem even contact met ons op voor meer informatie.

Investering

De investering voor de masterclass is 695 euro exclusief BTW per deelnemer.

Over de trainers

De masterclass wordt gegeven door Niek Ong en René van der Vlugt. Beiden hebben vele jaren ervaring met het begeleiden en uitvoeren van IT-adoptietrajecten bij verschillende organisaties.

Over Niek

Als Lead Consultant Adoptie heeft Niek veel ervaring met het introduceren van nieuwe ICT-middelen en Microsoft 365. Met zijn expertise slaat hij de brug tussen organisatie en IT en denkt hij mee over procesverbetering en het ontwerp van de oplossing. Niek heeft een scherp oog voor wat er nodig is om te veranderen en te verbeteren en neemt hier op een enthousiaste wijze alle medewerkers in mee.

Over René

Bij Microsoft, waar René 20 jaar gewerkt heeft, heeft hij van dichtbij meegemaakt hoe technologie mensen en organisaties kansen heeft geboden. Hij heeft vele mensen en organisaties mogen inspireren met een andere, slimmere manier van werken (Het Nieuwe Werken) en mee mogen denken wat digitale transformatie kan betekenen. Niet alleen in Nederland, dat internationaal toch wel gezien mag worden als de bakermat van Het Nieuwe Werken, maar ook internationaal. Vanuit Redmond, WA (Microsoft Corp.) heeft hij bijna zes jaar lang wereldwijd mogen werken op het snijvlak mens en techniek.

Investering

De investering voor de masterclass is 695 euro exclusief BTW per deelnemer.

Je krijgt een intake, opleidingsmateriaal en een rapportage met een overzicht van het verbeterpotentieel voor jouw organisatie waarmee je direct kunt starten. Uiteraard heb je aan het eind van de dag een goed beeld van welke IT-adoptieaanpak effectief is voor jouw organisatie.

Vanzelfsprekend verzorgen we de hele dag koffie en thee, en krijg je een uitgebreide lunch en verschillende snacks.

Na inschrijving ontvang je de factuur en één week voor de masterclass krijg je een update met de laatste details.

Waarom Adoptify?

 • Onze missie is om medewerkers en organisaties digitaal fitter en vaardiger te laten werken met Microsoft-technologie.
 • Onze adoptieaanpak is gebaseerd op 10 jaar ervaring met verschillende adoptietrajecten bij meer dan 150 verschillende organisaties.
 • We zijn trotse Microsoft Gold Partner en we richten ons specifiek op adoptie van nieuwe technologieën.
 • Onze trainers Niek en René zijn dagelijks betrokken bij IT-adoptie en ze zijn bekend met de bijbehorende uitdagingen.

Schrijf je direct in via het onderstaande formulier