Michiel
Willemse

ondernemer / directeur

Achtergrond
Sinds mijn 4de levensjaar ben ik commercieel actief, door mijn overtollige Playmobil te verkopen in de etalages van mijn ouders winkels. Vanaf toen heeft sales en marketing mij nooit meer losgelaten en is mijn gevoel voor ondernemerschap verder ontwikkeld.

Na mijn HEAO studie heb ik 10 jaar gewerkt voor Microsoft in verschillende internationale sales en marketing managementfuncties. Tijdens deze jaren erg veel geleerd en via management development programma mijn Nima-C en MBA diploma’s behaald.

In 2004 gestart met ondernemerschap. Sindsdien in verschillende verbanden en constructies (mede) eigenaar geweest van diverse ICT consultancy organisaties met een omvang van 15 tot 150 personen.

Mijn ambitie is als ondernemer leiding te geven aan de groei en ‘scale-up’ van Adoptify. Met een gedreven team van collega’s samen groeien. Met een unieke positionering en heldere dienstverlening toonaangevende organisaties meetbaar productiever maken en leuker laten werken. 

Studie / certificering:

  • HEAO
  • MBA
  • Nima-C 
  • Prosci

Passie
Productiviteitwinst, digitale transformatie, Microsoft, change management, new ways of working en ‘serious productivity’.

Aandachtsgebied
Dienstontwikkeling en commercie. De verdere scale-up van Adoptify.

Goed om te weten
Ik ben groot fan van fietsen en skiën. Het aantal fietsen (#5) is bij mij thuis dan gelukkig ook groter dan het aantal vrouwen (#4). Mijn levensmotto: ‘zonder wrijving geen glans en zonder avontuur geen leven’.