Bram Slits

Lead consultant

Ik ben een sociaal en open minded persoon met een ‘out of the box’ spirit met oog voor detail. Het aangaan, onderhouden en verbinden van relaties is essentieel voor mij, zowel privé als zakelijk. Mensen noemen mij geduldig, ondernemend, optimistisch en positief.

Achtergrond

Als luchtvaart- en informatiekundige ben ik de ICT ingerold. Na verschillende banen in de ICT heb ik met een passie voor mens, digitalisatie en digitale toepassingen mij in de afgelopen 10 jaar als consultant gespecialiseerd in informatiemanagement, procesoptimalisatie, verandermanagement en de implementatie van digitale oplossingen op basis van Microsoft technologie.

Passie

Mijn hart ligt bij de toepassing en laten omarming van ICT, vanuit het principe van ‘human centered technology’.

Ik bekijk elke organisatie primair vanuit een enterprise perspectief. Hierin kijk ik zowel naar mens, cultuur, bedrijf(processen), organisatie, informatie en techniek. Concreet help ik mensen en bedrijven met het verbeteren, optimaliseren en innoveren van ICT oplossingen, werkomgevingen en werkplekken o.b.v. bedrijfsdoelstellingen en het toepassen van gebruiksvriendelijke digitale middelen. Met als doel een betere manier van digitaal (samen)werken tussen mensen en organisaties te realiseren.

Data is niets zonder de juiste presentatie, om zo informatie goed te kunnen interpreteren. Daarom streef ik altijd naar een logische, intuïtieve en effectieve grafische vormgeving van een userinterface. Hierdoor kunnen mensen informatie op een efficiënte en effectieve manier consumeren en is uiteindelijk de organisatie in z’n geheel in staat de juiste en betere beslissingen te nemen.

Mijn motto: ‘er valt altijd een wereld te winnen’

Ervaring & expertise

  • 10 jaar ervaring in de Microsoft technologie wereld
  • Zowel ervaring in zowel SharePoint gebaseerde als full-cycle Microsoft 365 gebaseerde digitale werkplek oplossingen
  • Prosci gecertificeerd en gespecialiseerd in Adoption & Change Management
  • Een vanaf de grond af opgebouwde en bloeiende Adoption & Change Management praktijk

Rollen die ik graag vervul

Ik ben inzetbaar op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau, maar in de combinatie van Adoption & Change Management consultant en Project manager ben ik als een vis in het water.

Goed om te weten

Ik sport graag (o.a. aan tennis, padel, wielrennen en mountainbiken), speel graag muziek (gitaar), ben een echte Bourgondiër (iets met eten en drinken) en reis met veel plezier naar nieuwe plekken op deze aardbol (backpacken, city en road trips).

Scroll naar boven