Jane Roos

Jane Roos

Consultant Copilot

Als consultant bij Adoptify ondersteun ik met enthousiasme organisaties bij het integreren van Microsoft 365 Copilot in hun dagelijkse werkprocessen. Met een sterk gevoel voor harmonie ben ik uitstekend in het verbinden van mensen, wat zeer waardevol is binnen de Copilot-community waarvoor ik verantwoordelijk ben. Ik luister empathisch en beschik over doorzettingsvermogen; als ik ergens potentie in zie, ga ik er volledig voor. En Copilot is zo’n technologie waarin ik veel potentie zie.

Collega’s omschrijven mij als enthousiast, ondernemend, sociaal en als een echte doorpakker.

Achtergrond

Na het behalen van mijn bachelordiploma in Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, ben ik naar Amsterdam verhuisd om een master te volgen. Aan de Vrije Universiteit heb ik mijn MSc gehaald in Business Administration: Leadership & Changemanagement. Al tijdens mijn bachelor had ik altijd al in mijn hoofd dat ik mijn eigen bedrijf wilde starten, omdat ik van ondernemen en organiseren hield. Tijdens mijn master in Amsterdam ben ik daarom mijn eigen onderneming gestart: een webshop waar ik beautyproducten en kleding voor vrouwen verkocht. Dit groeide uit tot webshops in Nederland, België en de Duitstalige landen.

In deze periode heb ik ontzettend veel geleerd: van het opstellen van aantrekkelijke advertenties tot het bouwen van de webshops, en van het analyseren van data tot het beheren van de klantenservice, waarvoor ik later mensen in dienst heb genomen. Na twee jaar merkte ik echter dat ik er minder voldoening uit haalde. Ik realiseerde me dat ik iets anders wilde doen om mijn steentje bij te dragen aan de wereld, iets dat meer betekenisvol voelde dan het verkopen van producten via het internet.

Mijn interesse in technologie, die tijdens het schrijven van mijn masterthesis en het runnen van mijn webshops duidelijk werd, leidde mij uiteindelijk naar Adoptify. Tijdens deze periode gebruikte ik veel AI-tools en ontdekte ik de enorme potentie van technologie om bedrijfsprocessen te verbeteren. Deze ervaring, gecombineerd met mijn achtergrond in changemanagement, maakte de stap naar Adoptify een logische keuze. Bij Adoptify kan ik mijn passie voor technologie en mijn changemanagementvaardigheden samenbrengen om bedrijven te helpen optimaal gebruik te maken van Microsoft 365 Copilot.

Passie

Mensen bewust en enthousiast maken voor het gebruik van Copilot! Wat mij drijft is het zien van de positieve impact die technologie kan hebben op het dagelijks leven en de werkomgeving van mensen. Ik ben gepassioneerd over het helpen van bedrijven om efficiënter en effectiever te werken door de adoptie van nieuwe technologieën zoals Microsoft 365 Copilot. Het geeft mij voldoening om te zien hoe Copilot niet alleen de productiviteit verhoogt, maar ook de samenwerking en creativiteit binnen teams bevordert. Mijn doel is om mensen te inspireren en te ondersteunen bij het benutten van de mogelijkheden die Copilot biedt, zodat zij hun volledige potentieel kunnen bereiken en hun werk op een innovatieve, en daarmee efficiëntere manier kunnen benaderen.

Goed om te weten

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de natuur. Daarnaast ben ik een fanatieke sporter; ik doe al meer dan tien jaar aan krachttraining en ben nu ook bezig met kickboksen. Als het mooi weer is, ga ik ook graag een potje golfen! Leuke uitstapjes maken met vrienden en vriendinnen, lekker uit eten gaan, en mooie reizen maken met mijn vriend geven mij ook veel energie. Bovendien heb ik altijd al een grote liefde voor dieren gehad: toen ik net kon lopen, wilde ik al met grote honden knuffelen en pakte ik alle insecten op die ik tegenkwam.

Scroll naar boven