Jouke Stroosnijder

Directeur Operations

Mijn ambitie is om Adoptify verder uit te bouwen en met een groeiend (h)echt team meerwaarde te leveren bij onze klanten, door goed te luisteren naar de klantbehoefte en te doen wat je belooft met kwalitatief goede dienstverlening en heldere afspraken. Door het creëren van een team met een open en transparante werkcultuur en het stimuleren van ondernemerschap en eigen initiatief bij onze consultants, maakt dat wij slimme, ondernemende en intrinsiek gemotiveerde medewerkers op onze projecten en opdrachten kunnen plaatsen. Dit levert doorgaans lange relaties op met onze klanten en daar ben ik erg trots op.

Achtergrond

De afgelopen 22 jaar heb ik digitale transformatie bij veel verschillende organisaties in vele verschillende rollen vorm mogen geven. Als consultant, manager en opdrachtgever heb ik de transitie van on-premise naar online van dichtbij meegemaakt. De scepsis in de beginperiode en de vlucht van de afgelopen jaren zijn een echte game-changer geweest hoe ik naar IT dienstverlening ben gaan kijken.

Ik ben ooit begonnen vanuit de techniek, maar ik kreeg steeds meer interesse in processen (ITIL), contracten, management en bedrijfsvoering. De passie voor nieuwe technologieën en techniek in combinatie met een service- en deliverymanagement achtergrond  maakten dat ik op tactisch en strategisch niveau snel meerwaarde kan leveren in Servicemanagement of vanuit een Deliverymanager rol.

De afgelopen jaren is mijn focus verschoven naar lijn en people management. Waarbij ik een HR verantwoordelijkheid combineer met soepele backoffice processen, een efficiënte resourceplanning en ook commercieel en op werving en selectie vlak mooie successen heb behaald.

Passie

Mensen, Microsoft, Serious Productivity, Techniek die voor organisaties werkt en deze versterkt.

Goed om te weten

Vader van twee kids, fanatiek motorrijder en als het even kan heb ik een mooi stuk vlees “low and slow” op de BBQ liggen. Ook ben ik regelmatig in de garage te vinden om iets te fabriceren van hout of metaal of om te sleutelen aan een oude motorfiets.

Scroll naar boven