Katinka Kriek

BUSINESS DEVELOPMENTONLINE MARKETING MANAGER

Met veel plezier help ik organisaties met de veranderende werkplekomgeving. Mijn doel is om de productiviteit en het werkgeluk bij organisaties te verhogen door voor iedereen plezierig werken met Microsoft 365 te realiseren.

Collega’s omschrijven mij als enthousiast, gedreven, resultaatgericht en een tikkeltje ongeduldig.

Achtergrond

Na het behalen van mijn hbo-diploma werd al snel duidelijk dat ik veel afwisseling en uitdaging nodig heb in mijn werk. De stap van traditionele marketingmedewerker naar sales was snel gemaakt. Mijn eerste jaren in sales bestonden uit veel kilometers rijden, (koude) telefoontjes plegen en heel veel koffiedrinken. Door de jaren heen is het salestraject in mijn ogen enorm veranderd. Oriënteren gebeurt veelal online en wie niet zichtbaar en vindbaar is, doet niet meer mee. In 2020 heb ik daarom een post-hbo Online Marketing gevolgd. De jaren daarna veranderde mijn salesfunctie in een hybride functie en heb ik mijn eerste successen online behaald. Mijn passie voor online marketing resulteert in een verbindende, waardevolle rol tussen en binnen marketing en sales.

Passie

Iedereen plezierig laten werken met IT-oplossingen. In mijn ogen gaat er te vaak erg veel tijd en aandacht naar de techniek en worden mensen (bijna) vergeten. De techniek kan heel veel, maar in de meeste gevallen moeten mensen ermee werken. Voor een succesvol eindresultaat geloof ik in het actief betrekken van je mensen bij nieuwe oplossingen.

Rol

Als business development manager schakel ik continu tussen de wensen van klanten en het aanbod van consultants, projecten en diensten. Op een creatieve manier weet ik de juiste match te vinden of een passend aanbod te creëren. Een win-win-win situatie is waar ik heilig in geloof. Als online marketeer ben ik verantwoordelijk voor de online performance van Adoptify en krijg ik de ruimte om te gekke campagnes op te zetten.

Goed om te weten

Ik ben opgegroeid in Heiligerlee in Noordoost-Groningen. Wat ik heb meegenomen uit het hoge Noorden is de Groningse nuchterheid. In veel situaties komt dit Groningse cadeau goed van pas.

Mijn levensmotto: ‘waar een wil is, is een weg!’

Scroll naar boven