Kim van der Hammen

Consultant

Ik ben een proactieve en zeer gedreven consultant met een passie voor Microsoft365. Mijn sociale, praktische en communicatieve vaardigheden maken mij de perfecte brug tussen de techniek en de eindgebruiker. Collega’s typeren mij als een echte doorpakker met een hands on mentaliteit die geen uitdaging uit de weg gaat en daarbij altijd de juiste samenwerkingen opzoekt.

Achtergrond

Na mijn opleiding Sport- en Bewegingseducatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ben ik zes jaar werkzaam geweest in de sport, onder andere als procescoördinator en product owner. Vanuit deze rollen kwam ik voor het eerst in aanraking met de IT en was mijn interesse gewekt. Gedurende deze jaren ontwikkelde ik passie en interesse voor veranderingsprocessen en systeemtechnieken. Ik hield mezelf dan ook het liefst bezig met het door ontwikkelen van onze systemen en het optimale gebruik hiervan. Om vervolgens alle medewerkers mee te nemen om deze veranderingen te omarmen was voor mij de kers op de taart.

Mijn ervaringen in het leiden van projecten en mensen hebben ertoe bijgedragen dat ik goed kan samenwerken en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel heb. Ik weet vanuit mijn coördinerende rol het team naar een hoger niveau te brengen en hen zelfstandigheid te vergroten door de juiste (persoonlijke) coaching, tooling en het optimaliseren van de processen.

Persoonlijke missie

Uit ervaring weet ik als eindgebruiker vooral hoe je het gebruik van Microsoft 365 niet moeten laten landen binnen een organisatie. Mijn persoonlijke missie is dan ook om ervoor te zorgen en te faciliteren dat de eindgebruiker wordt meegenomen in de mogelijkheden van het productiever, slimmer en leuker werken met Microsoft 365.

Kwaliteiten

Mijn kwaliteit ligt in het vertalen van de (functionele) eisen en wensen naar het zo makkelijk mogelijk maken voor de eindgebruiker.

Goed om te weten

Ik ben een fanatiek basketbalster die al vanaf kleins af aan gemiddeld drie keer per week op het basketbalveld te vinden is. Als echte avonturier ontdek ik ook graag nieuwe plekken in de wereld en probeer ik nieuwe dingen uit. Naast mijn sportieve kant, laat mijn bourgondische kant mij ook niet in de steek, want ik hou van heerlijk eten en om gezellig een drankje te doen!

Scroll naar boven