Leonie den Uil

Consultant

Ik ben een krachtige regelaar die graag tempo maakt en anderen helder en soms scherp op de gemaakte afspraken wijst. In mijn werk maak ik zaken graag voor iedereen praktisch en toepasbaar zodat we snel het gewenste resultaat kunnen behalen. Ik heb een persoonlijke aanpak en begrijp dat niet iedereen op dezelfde manier leert. Bij een verandering zet ik de doelgroep centraal en probeer ik dit op een vrolijke manier met een gezonde dosis humor over te brengen.

Achtergrond

Na mijn opleiding Communicatie aan de hogeschool Windesheim ben ik begonnen aan een traineeship Informatiemanagement, Hier kwam ik voor het eerst in aanraking met IT. Bij verschillende (semi)overheden vervulde ik rollen als informatiemanager, functioneel beheerder en projectmanager.

Ik werk nu zo’n vijf jaar met het Microsoft Platform. Ik heb een specialisatie in adoptie en de daarbij behorende gedragsverandering, maar houd mij ook graag bezig met functionele inrichting. Daarnaast is projectmanagement mij op het lijf geschreven. Ik kijk graag naar de mogelijkheden van de digitale werkplek zonder daarbij de planning of het budget uit het oog te verliezen.

Waar sta ik mijn kracht

Presenteren en lesgeven. Als klein meisje had ik de droom om het jeugdjournaal te presenteren. Nu denk ik na over een toekomst waarbij ik gedeeltelijk voor een klas kan staan. Rollen waarbij ik kennis kan overdragen aan andere personen. Dat begon al op de basisschool met het geven van bijles in spelling. De doelgroep verandert met de jaren, de passie niet.

Nieuwe Uitdagingen

Ik ben een echte denker maar blijf ook graag nieuwe dingen proberen. Zowel in het werkveld als privé. Van surfen tot Spaans leren, nieuwe recepten proberen of weer een nieuwe sport.

Mijn motto is dan ook: “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!”

Scroll naar boven