Max Schleeper

Consultant

Van nature vind ik het leuk om de verwachtingen te overtreffen en zet ik graag een extra stap. Als Microsoft 365 consultant krijg ik energie van het oplossen van complexe uitdagingen. Ik kom snel tot de kern van een probleem, waardoor ik tijdig maatregelen kan nemen om de continuïteit en de leverbetrouwbaarheid van de dienstverlening te waarborgen.

Achtergrond

Mijn IT-carrière ben ik begonnen als IT-Support medewerker en werkplek/systeembeheerder. In deze rol heb ik geleerd om echt te luisteren naar wat nu de vraag is binnen de business. Ook heb ik veel ervaring opgedaan in het onderhouden van relaties met verschillende leveranciers en zorg ik ervoor dat zij goed betrokken zijn en blijven. Mijn passie voor Microsoft 365 is gekomen nadat ik een migratieproject volledig heb mogen coördineren.

Passie

Organisaties en medewerkers productiever en slimmer laten werken met eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossingen is mijn passie. Ik denk altijd in mogelijkheden en kan goed de brug slaan tussen business, techniek en functionaliteit.

Voor mij is het belangrijk om altijd te leren, mijn kennis te ontwikkelen, uit te breiden en nieuwe vaardigheden op te doen. Ook volg ik met veel passie de nieuwste ontwikkelingen van Microsoft 365, zodat ik deze in projecten snel en doeltreffend toe kan passen en rekening kan houden met een toekomstbestendige oplossing

Goed om te weten

Naast mijn passie voor de IT-sector en specifiek Microsoft 365 ben ik een groot fan van gezelligheid. Ik ga graag op pad met mijn vrienden & familie en bezoek zo nu en dan een voetbalwedstrijd in het stadion. Collega’s en vrienden omschrijven mij als een open, sociaal en makkelijk te benaderen persoon. Ik vind dan ook snel mijn plaats binnen een team.

Scroll naar boven