Sjoerd Schudde

Consultant

Ik krijg energie van het feit dat ik voor iemand iets simpeler heb gemaakt dat niet ingewikkeld hoeft te zijn. In de praktijk kom ik vaak verouderde systemen tegen die bepalen hoe een gebruiker moet werken. Ik vind het belangrijk dat een technisch proces zich aanpast aan de gebruiker en niet andersom.

Kennis en expertise 

Ik ben een ervaren functioneel en technisch Microsoft 365 consultant met specialisme op het gebied van informatiebeheer en data-beveiliging. Door mijn jarenlange ervaring als consultant in het Microsoft-landschap kan ik mij goed inleven in de gebruikersgroepen en de organisatiebehoeften duidelijk verwoorden. Ook heb ik veel ervaring in het juist laten gebruiken van Microsoft 365 en het vormgegeven van beleid.

Documentmanagement is voor mij bekend terrein, vanuit SharePoint en ook zaaksystemen buiten het Microsoft-platform. Ik heb een fascinatie voor het thema waar-sla-je-wat-op en hoe blijf je in control over je data. Vanaf 2008 werk ik met SharePoint, vanaf het vroege begin met Microsoft 365. In de praktijk zie ik dat informatiebeheer het echte vraagstuk is en dat de techniek erin kan voorzien.

Voor mij is het belangrijk om te blijven leren: mijn kennis te ontwikkelen, uit te breiden en nieuwe vaardigheden op te doen. Met veel passie volg ik de nieuwste ontwikkelingen van Microsoft 365, zodat ik deze in projecten snel en doeltreffend toe kan passen en rekening kan houden met een toekomstbestendige oplossing. In februari ben ik gestart met de opleiding Informatiespecialist Overheid.

Goed om te weten

Naast mijn werk ben ik graag buiten, doe ik aan hardlopen of ben ik op pad om mijn hobby fotografie uit te oefenen. 

Scroll naar boven