Tim van Santen

Consultant

Mijn doel is om mens en techniek optimaal met elkaar te verbinden.

Als ik om mij heen kijk, zie ik een wereld die alsmaar sneller verandert. Digitale innovaties krijgen steeds meer invloed op de manier waarop wij leven en werken en in mijn visie zal deze impact de komende jaren exponentieel toenemen. Voor organisaties is het daarom essentieel om wendbaar genoeg te worden en te blijven om adequaat op deze veranderingen in te kunnen spelen en daar wil ik graag een positieve bijdrage aan leveren.

Ieder mens verdient het om met plezier naar zijn werk te gaan. Stabiliteit en plezier in het werk zijn wat mij betreft namelijk het fundament waarop mensen verder kunnen groeien en gelukkig kunnen worden. Ik zie het daarom als mijn missie om het werken in deze nieuwe, digitale wereld en de veranderingen die daarbij komen kijken, zo effectief en aangenaam mogelijk te maken.

Achtergrond

Met mijn bedrijfskundige achtergrond heb ik de kennis en tools om processen te kunnen doorgronden en verbeteren. Ik maak complexe zaken graag simpel en vind het leuk om een vraag te kunnen vertalen naar concrete doelen of acties.

Kennis & expertise

Mensen zijn het kloppend hart van elke organisatie. Juist voor alle mensen die al jaren op dezelfde manier werken, kan de transitie naar een nieuwe, digitale wereld erg spannend en stressvol zijn. Als gecertificeerd Prosci change manager ben ik in staat om veranderingen op een effectieve manier te begeleiden, zodat de weerstand beperkt blijft en de gestelde doelen daadwerkelijk worden bereikt en verankerd.

Rollen die ik graag vervul

Mijn achtergrond als change manager en mijn passie voor techniek en innovatie, zorgen ervoor dat ik me als een vis in het water voel op de plek waar mens en technologie samenkomen. Bijvoorbeeld in de rol van Functioneel beheerder of change manager.  

Ik gedij in een dynamische omgeving vol veranderingen, waarin ik nauw samenwerk met individuen en teams om gezamenlijk het optimale resultaat te bereiken. In de rol van facilitator, coach of trainer begeleid ik anderen bij het begrijpen en omarmen van de verandering. Ik bied de benodigde ondersteuning en aanmoediging om hen te helpen groeien en hun gestelde doelen te realiseren.

Goed om te weten

Sport en beweging zijn belangrijk voor mij. Ik vul mijn vrije tijd daarom graag met balsporten zoals (beach) volleybal, tennis en padel. Ook Zwemmen en krachttraining zijn activiteiten die ik graag doe om bezig te blijven. Van jongs af aan was ik al nieuwsgierig en had ik een sterke drang om de wereld om me heen te verkennen. Ik genoot ervan om nieuwe ervaringen op te doen en te ontdekken wat er allemaal mogelijk was. Deze nieuwsgierigheid en de wens om te blijven leren hebben me altijd gemotiveerd. Ik ben enthousiast over het verkennen van nieuwe kansen en het vinden van innovatieve oplossingen. Echter, ik weet dat ik me ook snel kan gaan ververvelen als ik ergens de uitdaging of de noodzaak niet van inzie.

Scroll naar boven