Tünay Yilmaz

Consultant

Ik ben een spin-in-het-web met een helicopterview op het geheel en een ware duizendpoot die overal de handen uit de mouw steekt om samen het gewenste doel te behalen. 

Menselijk gedrag inspireert mij in de algemene zin van het woord en ik volg de techniek graag op de voet. Van nature ben ik een nieuwsgierig wezen die boeiend om zich heen kijkt. Daarom haal ik veel energie uit mijn vak en wil ik steeds een stap verder zetten.

Achtergrond

Na mijn MBO ICT-opleidingen heb ik HBO Bedrijfscommunicatie & Journalistiek gestudeerd met een minor in Arbeidspsychologie. Ik heb jarenlang ervaring opgedaan in verschillende functies als Technisch Helpdesk Agent, Communicatie Specialist, Projectleider, Technisch/Business – Adoptie/Change Consultant. Daarom spreek ik zowel de technische taal, als de taal van de eindgebruiker. Ik doe graag verschillende brillen op bij het analyseren en oplossen van problemen in meerdere scopes. Ook heb ik een sterke neus voor processen en duik graag in de wereld van de eindgebruiker.   

Passie

Mijn passie is inzicht creëren waar het te mistig dreigt te worden; ideeën, wensen vertalen naar concrete oplossingen. Eindgebruikers faciliteren om kritisch te kijken naar huidige gang van zaken om ze vervolgens mee te nemen in de mogelijkheden van efficiënter en effectiever werken op de nieuwste Microsoft platformen.  

Rollen die ik graag vervul

Ik vind het geweldig om betrokken te zijn in alle facetten van de transformatie; van analyse tot strategie, van configuratie tot migratie, van meedenken in de communicatiecampagne (schrijven van nieuwsberichten) tot aan training/coaching en floorwalking. Je kunt me elke opdracht toevertrouwen en ik zal met plezier mijn schouders eronder zetten.  

Goed om te weten

Ik schrijf poëzie en verhalen (ook gepubliceerd) en hou mij graag bezig met theater, muziek (zang), filmkunst en flamenco dansen. Daarnaast ben ik actief bij stichtingen die minderbedeelde mensen maar vooral kinderen helpen in bijv. oorlogsgebieden.  

Scroll naar boven