Vasi Vijayabalan

Consultant

Een ‘kameleon’ in vele opzichten. Mijn grote interesse in het samenspel van mens en techniek zorgen ervoor dat ik uitdagingen die organisaties en gebruikers in de dagelijkse manier van werken ervaren, vertaal naar oplossingen vanuit de IT. Ik deel graag mijn kennis, benader uitdagingen op een positieve wijze en ben vaak ‘de rots in de branding’ voor teams waarmee ik werk. De focus die ik heb binnen het verbeteren van bedrijfsprocessen richt zich met name op het verbeteren van de efficiëntie binnen de huidige manier van werken en apps die in gebruik zijn. Microsoft 365 ondersteunt hier in grote mate in. Samen met een goede dosis empathie, humor en ervaring werk ik graag in teamverband of zelfstandig aan én in dynamische en complexe omgevingen.

Achtergrond

Het zaadje voor de interesse in de interactie tussen mens en techniek is gekiemd tijdens mijn studie Lifestyle Informatics aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Mijn brandstof is het verder uitbreiden, verbeteren of zelfs nieuw opzetten van bedrijfsprocessen. Microsoft 365 helpt om hierin repeterende handelingen beter, efficiënter en zelfstandiger uit te voeren wat uiteindelijk zowel de medewerkers als de algehele organisatie ten goede komt.

Mijn achtergrond in zowel de commercie als de techniek zorgt ervoor dat ik een brug kan vormen tussen de uitdagingen/wensen van de organisatie en de functionele en technische invulling van de oplossing(en). Zowel individueel als in teamverband komen mijn vaardigheden goed tot uiting. Daarnaast vind ik het van groot belang om kennis te delen; samen kom je verder.

Passie

Naast mijn interesse voor ‘mens en techniek’ zijn auto’s en de filosofie achter de ergonomie van gebruik, de designtaal en de kwaliteit van gebruikte materialen een grote passie. Simpel gezegd: als de techniek het laat afweten, kom je niet van A naar B. In essentie kun je de vergelijking daarmee trekken naar Microsoft 365: is de configuratie niet goed dan kom je eveneens niet van A naar B.

Goed om te weten

Juist mijn rol als vader van 3 kinderen (waaronder een tweeling) geeft mijn verschillende inzichten en invalshoeken om uitdagingen aan te pakken en in te vullen. Deze skills komen goed van pas om binnen organisaties het ‘hoofd koel’ te houden en stapsgewijs projecten aan te pakken en tot een goed einde te brengen. Daarnaast ben ik een fervent autoliefhebber, breng ik graag tijd door met mijn gezin, sla ik een balletje op de tennis-of- padelbaan en vind ik het ontdekken van nieuwe culturen erg leuk.

Scroll naar boven